Hold varmen på løbeturen med Under Armour

Familie tur i Kolding Storcenter

#Sponsoreret

img_0173

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, har vi i familien en tradition om at tage i Kolding Storcenter op til jul. Turen går oftest ud på at shoppe julegaver, men mindst ligeså vigtigt at have en hyggelig dag.

Årsagen til at det er Kolding Storcenter som ligger rammerne for vores familie tur, er fordi her kan vi færdes uanset vejr og vindforhold, at der findes et utal af forskellige butikker og på grund af deres smukke juleudstilling, derudover ligger storcenteret kun ca. 25 minutters kørsel fra vores bopæl, hvilket gør det meget belejligt.

Jeg har som oftest handlet julegaverne på forhånd, da jeg er lidt en tilbuds-haj. Så alle mine julegaver er ofte købt til Black Friday, da jeg elsker at kunne give familien det ekstra for de penge jeg sparer. Så for mig handler turen til Kolding Storcenter for det meste blot om at hygge sig og have noget kvalitetstid med familien.

I år var det Morten, Fleur og jeg som var taget afsted. Fleur har efterhånden været med til en del juleudstillinger og hun elsker julemanden og de sjove nisselandskaber – og det i Kolding Storcenter var ingen undtagelse. Vi brugte hele lørdag formiddag i centeret, både på at se juleudstillingen, drikke kaffe og få lidt at spise. Vi nåede både at se “Julemandens dukketeater” og efter mad så vi “Drillenissen laver løjer”. Nu hvor Fleur er en lille december baby, er det ekstra sjovt, at hun elsker juleudstillingerne så højt.

Fleur har fødselsdag idag, så vi købte lige en lille ekstra gave til hende nu hvor vi ude og handle. Det er svært ikke at komme til at forkæle hende lidt ekstra, dog er jeg opmærksom på at vi skal være bevidste om ikke at gøre hende alt for forkælet – men det er vidst altid lidt svært ved den første fødte.

Her kan I se lidt billeder fra den flotte udsmykning i Kolding Storcenter:

img_0436 img_0162
img_0165 img_0170 img_0172 img_0173 img_0179 img_0180 img_0181 img_0185 img_0192

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

1 kommentar

 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Vi har også en fantastisk jule-by med batteridrevne nisser i Aalborg Storecenter, den glædede jeg mig til at se hvert år som barn :D
  Nostalgi på høj niveau.
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold varmen på løbeturen med Under Armour