Hold varmen i uld til din vintertræning

En festival der giver energi og faste baller – vind billetter til landsstævnet

Sponsoreret indlæg

IMG_9682
Som nogle af jer måske allerede ved, spillede jeg fodbold da jeg var yngre. Jeg elskede at spille fodbold, da kampgejsten var at finde blandt hele holdet og vi kunne løfte i flok. Jeg elskede især når vi var til kamp, da det virkelig var her man kunne fornemme sammenholdet på holdet og holdånden i, at vi alle ønskede at gå derfra med en sejr.

Jeg husker tydeligt dengang vi deltog i Landsstævnet med vores DAME SENIOR hold. Forinden havde vi øvet os i timevis – spillet en masse testkampe og forberedt os godt. I ugerne optil var vi spændte og talte meget om hvordan det ville gå os til stævnet. Derudover er der også noget specielt ved at deltage i et stævne – og især et så stort et, som landsstævnet. Her er man sammen i flere dage af gangen – yder om dagen og hygger om aftenen. Der er alverdens arrangementer at tage til programmet er spækket med spændende opvisninger, kampe og så videre. Så når man ikke selv skal spille kamp, kan man tage til nogle af de andre spændende aktiviteter.

Til landsstævnet er der 25 forskellige idrætsgrene repræsenteret – se den fulde liste HERDu har altså rig mulighed for at deltage i din favorit idrætsgren, eller forsøge kræfter med en idrætsgren du ikke før har prøvet. For få år siden kastede jeg mig i krig med mountainbike – hvilket var langt fra mine tidligere kendte sportsgrene som fodbold og løb – men det viste sig at være virkelig sjovt og udfordrende. Så til stævnet er der rig mulighed for at prøve ting, du ikke før har prøvet. 

Du kan få en forsmag på landsstævnet i denne video:

I fitness kategorien er der på de 4 dage fordelt 40 worksshops, hvor du blandt andet kan blive klogere på træning med Kettlebell, yoga, CrossGym, Indoor cycling, Mindfullness og foredrag om kost med Anne Louise Knudsen.. Der er endvidere også foredrag, trænings sessions og meget mere du kan tilmelde dig.

Inden for løbekategorien hedder deres program for 2017 “FUN RUN” (mon de har fået inspiration fra Fit´n Run ;) ). I denne kategori findes der løb til alle niveauer, både etapeløb, cityløb, trailløb og festløb. Det smarte ved flere af disse løb, er at du får set store dele af Aalborg imens du løber – så kender du ikke til byen i forvejen, kan du også anse det som en slags sightseeing :)

Landsstævnet foregår som sagt i Aalborg og afholdes fra d. 29 juni til d. 2 juli 2017.

Prisen for stævnet er 1.195 kr. Der er dog earlybird rabat hvis du køber billet her i oktober, så er prisen nemlig kun 799 kr – altså en besparelse på 399 kr.

Du kan finde mange flere informationer om landsstævnet på DGI´s hjemmeside, facebook og instagram

Lige nu udlodder jeg 2 billetter til landsstævnet på Fit´n Runs facebook profil. Du kan finde konkurrencen HER.

Pøj Pøj :)

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

1 kommentar

 • Julie

  Hej Camilla!
  Tusind tak for en fed og inspirerende blog. Jeg elsker at følge med :-)

  Noget jeg dog savner på din blog er et søgefelt… Kan dette evt tilføjes så man nemmere kan finde frem til dine gamle indlæg (fx om løbeur, som var det indlæg jeg ledte efter :o))?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold varmen i uld til din vintertræning