Mit løbeprogram til at komme tilbage i form

Natures Sway – Slyngevuggen

IMG_7410

Herhjemme elsker Fleur at sove sine eftermiddagslure på brystet af mig, hvilket også er super hyggeligt. Men nu vil jeg forsøge at vænne hende lidt af med denne vane, hvilket har givet lidt problemer :)

Derfor har jeg nu erhvervet mig slyngevuggen fra Sneglehuset.com. Vuggen siges at skulle give 99,5 % sikkerhed for søvn og gør den ikke det, gives pengene retur indenfor de første 14 dage. 

Jeg har nu kun testet slyngevuggen i et par dage, men allerede nu, har hun taget flere af hendes lure i vuggen – hvilket har været en kæmpe succes. Derudover har hun kunne blive lagt i slyngen, uden at sove helt, og så bare falde i søvn af sig selv. Bonus :)

Er der nogle af jer som har erfaring med denne slyngevugge?

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

1 kommentar

  • Marie

    Vi har også en slyngevugge, dog ikke samme model. Vi er også rigtig glade for den.. De dage hvor Selma ikke vil sove andre steder kan vi altid få ende til at sove der i. :) nu bliver hun oftest bare puttet med en sut og dynen også falder hun selv i søvn i den

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit løbeprogram til at komme tilbage i form