Hjemmetræning - Fremvisning af mit udstyr

Trænings Update fra Tyrkiet

Jeg håber at vejret i DK er begyndt at blive bedre, så man kan løbe og træne udenfor når vi kommer hjem :)

Her i Tyrkiet er vejret simpelthen bare perfekt, her er over 30 grader hver dag og skyfri himmel. Det blæser heldigvis lidt engang imellem så man kan holde ud og ligge og nyde solen :)

Igår holdte jeg en hviledag fra løbet og gik i stedet en hyggelig aften gåtur med kæresten på 10 km nede på strand promenaden. Derudover havde jeg også svømmet hjemme i poolen også som en den af dagens træning.

I morges satte jeg igen vækkeuret til 6.30 og hoppede i løbetøjet – det er bare den allerbedste start på morgenen jeg kunne forestille mig (i hvertfald efterfølgende). Løbeturen i morges blev til 9,12 km på 42 min – hvilket gav en gennemsnits pace på 4,40 min pr km. Havde ellers ikke selv fornemmelsen af, at der gik så stærkt. De første kilometer løb jeg med en pace på 5 min pr km, men det gik jeg indhentet efter at benene var vågnet lidt op :)

Resten af dagen skal nydes ved stranden og poolen :)

20130703-110101.jpg

   

6 kommentarer

 • Åh du er så sej :) Sindsygt inspirerende :) Rigtig god ferien endnu en gang :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor ser det godt ud :) hvor henne i Tyrkiet er I? Og er det et hotel di kan anbefale, står nemlig selv og skal på afbudsrejse og mangler lidt tips til at finde en billig rejse :) hvem rejser I med af selskab? ;) tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne.
   Vi var i Side.
   Ja jeg vil anbefale Tyrkiet til afbudsrejse, men byen vi boede i var meget turistet, ligesom Alanya også er. Men vi gav også kun 1600 for rejsen med halvpension, så til de penge synes jeg helt sikkert at det var alle pengene værd, hvis man ønsker en billig afbudsrejse til afslapning. Vi rejste med falk lauritsen :) Jeg fandt den på afbudsrejser24

   Tak for de rosende ord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det lyder godt :-)
   Kan du huske, hvad jeres hotel hed? Og kommer der billeder fra jeres ferie? :D
   Du er virkelig inspirerende! Du motiverer mig så meget i min træning, fortsæt med de gode indlæg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen :)

   Nej der kommer desværre ikke billeder fra vores ferie :) ja hotellet hed Lemar Suite. Det ser ikke ud af så meget på billederne, men det er et fint hotel til billige penge – hvis de selvfølgelig holder tilbud på det igen :) Jeg ved ikke hvad normal prisen er for hotellet. Det eneste minus er at hotellet ligger 1 km fra stranden, og det er varmt at gå midt på dagen i den varme. Der går shuttle busser til en anden strand men der er du afhængig af at skulle hentes af shuttle bus igen, da der er for langt at gå :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning - Fremvisning af mit udstyr