Dagens løbetur d. 29.5.13

Hvem er din motivationskilde?

Jeg har ofte stillede spørgsmålet til mig selv også, og jeg tænker tit over det. Jeg synes det er super inspirerende at se billeder af andre flotte og veltrænet kvinder, men det jeg bliver mest motiveret af, er faktisk billeder af mig selv.
Jeg har tidligere her på bloggen skrevet om mit vægttab (Du kan finde indlæggene om vægttab HER og HER) jeg vejede nemlig en del mere tilbage i 2009, sådan ca 10-11 kg mere end jeg gør i dag. Vægten var dengang 64-65 kg. Når jeg kigger tilbage på billeder fra dengang, kan jeg jo godt se at jeg vejer en del mere end jeg gør i dag, men på det tidspunkt så jeg det ikke selv. Jeg synes jeg var meget normal (jeg var jo heller ikke overvægtig, men havde en del på sidebenen) så det gjorde mig ikke så meget. Indtil en dag hvor jeg nærmest ikke kunne passe noget af mit tøj længere, i en lang periode havde jeg gået med leggins og tunica for det var det jeg havde det mest tilpas med (på det tidspunkt var jeg for længst vokset ud af alle mine bukser). Men da mine tunica også begyndte at blive for lille, bestemte jeg mig for at nu skulle der ske noget.

Når jeg ser på mine billeder fra i dag, kan jeg jo se en KÆMPE forskel. Jeg ser langt sundere og gladere ud end jeg gjorde dengang. Derudover føler jeg mig også bedre tilpas i min krop – og det er lige netop DET som motivere mig helt vildt til at fortsætte den livsstil jeg har nu. Hvis jeg en dag ikke har lyst til at løbe en tur eller bare har en off-periode skal jeg ofte bare kigge på lidt billeder fra 2009, og så er jeg allerede i løbeskoene og afsted ud af døren.

Hvad er jeres bedste motivation??

Billeder fra FØR-vægttab:
vægttab3

Billeder fra nu:
vægttab4

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

9 kommentarer

 • Synes dit vægttab er rigtig flot :)
  Du ser meget gladere og sundere ud!! :) …
  http://www.mayadroem.dk
  – Maya :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du ser så meget bedre ud nu, smuk smuk!
  Og så sejt gået.

  – Camilla Christine ❤❤
  Nike Giveaway on the blog
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er en smuk pige uanset størrelse :) Men jeg vil give dig helt ret, det ægte motivation til at gøre noget kommer også fra billeder af mig selv i forskellige størrelser ;) Fotos af lækker mad, flotte solbrune kroppe osv. giver mig bare mere lyst til at give den gas – men i sidste ende er det nok mest fotos af egen udvikling, der kan holde gejsten oppe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min motivation kommer helt sikkert og fra gamle billeder af mig selv. Jeg har vejet lidt over 20 kg mere end jeg gør i dag, så frem med nogle (helst af de værste ;) billeder fra dengang og så er der bare ikke længerenoget at rafle om! :) Afsted afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens løbetur d. 29.5.13