Så er jeg hjemme igen

Træning på ferien # 2

Vejret i Egypten var virkelig lækkert. Der var ikke en sky at spore i de 7 dage vi var afsted – og temperaturen lå over 30 grader. Så træningen skulle enten overståes kl 6 om morgenen eller efter solen nærmest var gået ned. På hotellet fandtes der et fitness center, men det var virkelig varmt derinde og deres løbebånd var ikke af særlig ny standart. Så jeg besluttede mig for at løbe udenfor de dage jeg havde lyst.
Det anbefales ikke at løbe udenfor hotellets områder, da det i Egypten ikke altid er sikkert at færdes på egen hånd. Så de fleste dage løb jeg rundt om vores hotel samt ud på molen, den tur løb jeg som regel 2 gange og så kom man op på lidt over 5 km. Jeg har derfor ikke løbet nogle lang distance ture hernede, men holdt mig til ca 5,5 km pr tur. Så jeg glæder mig til at komme ud og løbe en lang tur herhjemme, da der jo snart ikke er langt tid til Lillebælt halvmarathon. Status blev at jeg nåede at løbe ca 26 km i den uge jeg var på ferie – hvilket var fint, da man jo også skal huske at holde ferie :)

20130401-043256.jpg

   

4 kommentarer

 • Louise

  Det er da alligevel langt du har fået løbet! :)
  Jeg vil gerne sige tusind tak for en rigtig god blog. Du gør et super stykke arbejde, og så er det virkelig inspirerende at læse om dit løb :). Jeg er virkelig fascineret over, hvor hurtigt du løber!
  Jeg er blevet så inspireret at jeg selv er begyndt at løbe. Mit mål er at løbe 5 km på 27.30 min. Jeg har før løbet 5 km på 26.19, men det er 4 år siden ;).
  Jeg glæder mig til at følge din træning op til marathonløbet.

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise.
   Mange tak for de søde ord. Jeg er glad for at du synes om bloggen og at den kan være en inspirations kilde for dit eget løb :)
   Sejt at du har sat dig et mål med din træning, og er ikke i tvivl om at du nok skal nå det :)
   / Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da stadig vildt sejt gået! :-)

  Og nu bliver jeg lidt nysgerrig – hvorfor er det ikke sikkert at færdes på egen hånd? Bare til hvis man selv skal derned engang!

  Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :)
   Jamen guiderne fraråder turister at færdes på egen hånd (alene) uden for hotellernes områder, da der findes mange bortførelser og lign i Egypten. Samtidig er de meget pige glade i dette land, så man får ufattelig mange tilråd når du færdes alene. Derudover er det ikke alle Egyptere som er kommet sig over Muhammed krisen (dette er dog ikke så slemt i de turistede områder som Sharm El Sheik og Hugharda, men mere i Cairo og lign). Jeg løb den første dag langs strand promenaden op ad en sidevej op til hovedvejen og tilbage til hotellet – hvilket var den mest skræmmende løbetur jeg nogensinde har været på, da flere egyptiske mænd prøvede at hive fat i mig og stoppe mig på turen. Det bliver hurtigt mørkt i Egypten, faktisk allerede omkring kl. 18 er solen gået ned, og det er alt for varmt at løbe mens solen står på om dagen. Så jeg vil helt sikkert ikke anbefale nogen at løbe udenfor hotellets områder alene – jeg gør det aldrig igen :)
   Håber det var svar nok :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg hjemme igen