Husker du at opleve verden på din løbetur?

Er bloggen lukket?

skaermbillede-2017-04-11-kl-20-37-11

Jeg har de seneste måneder modtaget flere beskeder og emails omkring bloggen og den manglende aktivitet. Jeg forstår jer til fulde – for der har været uhyggelig stille på bloggen de seneste par måneder.

Årsagen til stilheden, har været en blanding af travlhed og manglende engagement fra min side. Det er ikke fordi at jeg ikke har haft lyst til at blogge, jeg har bare manglet at have noget på hjertet.

Jeg har i en periode skrevet indlæg – bare for at skrive indlæg – så bloggen blev holdt kørende. Men det er der ingen kvalitet i, hverken for jer, eller for mig. Så derfor har jeg valgt lige at holde en pause, for at se om jeg igen får noget på hjertet eller om bloggen herinde er et afsluttet afsnit for mig.

Det er lidt vemodigt for mig, at have disse tanker, da bloggen har været mit frirum i mange år – samt et forum hvor jeg har kunne finde inspiration og sparring med jer læsere.

Det har været mit “nørde-forum” hvor jeg har kunne møde andre løbe-nørder og dele min passion med.

Min passion for løb er ikke blevet mindre efter jeg er blevet mor – der er bare noget nyt i mit liv som fylder mere end løbet nu. Det er også en af grundene til hvorfor bloggen er blevet nedprioriteret en del – samt at jeg har fået et nyt job, som kræver mere af min tid. Jeg arbejder fuldtid nu, som indtil videre har krævet mere end de 37 timer som stod i kontrakten – så min fritid har jeg brugt på familien og vennerne samt til min daglige træning. Jeg håber at der på sigt bliver noget jeg har lyst til at skrive om og dele med jer – men indtil da, er I mere end velkommen til at følge med på min instagram konto @fitnrun. Hvor jeg næsten dagligt deler lidt billeder af min træning og dagligdag.

Linket til min INSTAGRAM konto er HER

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

4 kommentarer

 • Charlotte

  Har aldrig kommenteret før, men elsker at følge dig. Arbejder selv som sale rep, og kender tiderne 😮 Hvor længe ammede du? Mit bar skal i vugge her om lidt som 6 måneder. Så jeg gemmer lidt orlov til senere eller som nedsat tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-mus

  Vi vil gerne høre om dit job :-) og din datter :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • good morning wishes

  Hello all, here every person is sharing these kinds of knowledge, so it’s fastidious
  to read this website, and I used to go to see this blog all the time.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du at opleve verden på din løbetur?