Et afbræk fra hverdagen

Mit livs vildeste beslutning

img_0166

Jeg har for nogle uger siden, truffet en vild beslutning – jeg skal pr 1/3 ligge min sygeplejekittel på hylden, til fordel for et nyt og spændende job jeg ikke kunne sige nej til.

Jobbet jeg har sagt JA til, er hos et firma jeg har arbejdet for igennem snart 3,5 år. Firmaet hedder KARI TRAA og min stilling bliver som sales rep i Jylland og på Fyn. Den endelige underskrift blev sat på kontrakten idag og jeg kan derfor endelige offentliggøre min beslutning.

Jeg har længe været interesseret i stillingen, og nu bød muligheden sig endelig.

Nogle vil måske mene, at mit valg er idiotisk, da jeg stadig er forholdsvis nyuddannet fra sommeren 2015 – og med en barsel ind imellem har jeg dermed kun optjent 9 måneders erfaring som sygeplejerske. Jeg elsker at være sygeplejerske – men jeg elsker også at bruge tid med min familie, hvilket jeg bedre kan prioritere i mit nye job.

Derfor var det ikke svært for mig at vælge, da muligheden bød sig – og min mavefornemmelse er helt rigtig. Derudover lever vi kun én gang – så det er med at tage de chancer og muligheder livet byder sig.

KARI TRAA er et vildt spændende firma at komme ind i – da de er i en rivende udvikling – og jeg kan identificere mig med både mærket og det som de står for.

Jeg glæder mig vildt meget til at påbegynde mit nye arbejde – med spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Bloggen kommer naturligvis til at mærke min beslutning – da jeg ikke på samme måde vil kunne skrive om andre sportsmærker. Men jeg håber I stadig har lyst til at læse med :)

 

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

8 kommentarer

 • Kathrine

  Stort tillykke med dit nye spændende job!! :) du har fuldstændig ret i, at man skal tage de muligheder som livet byder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev helt glad af at læse det her indlæg. Hvor FEDT for dig! Mega spændende! Stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Højvang

  Stort tillykke :-) Kommer du ned på færre timer og tilrettelægger du selv din arbejdsdag???? Er selv lige nyuddannet spl. (sommer 16) og overvejer ofte at gå tilbage til salgs branchen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Velkommen på landevejen… du vil opleve en kæmpe frihed og glæde ved og mærke at ens indsats før en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sejt – tillykke, håber det bliver fedt at komme igang (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Så fedt 👍 Kæmpe tillykke og held og lykke med jobbet. Sikker på det blir fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Tillykke med det nye job, Camilla, og hvem andre end dig vil kunne repræsentere Kari Traa så godt som du gør – bare se på dine billeder på bloggen og IG. Du sælger mærket SÅ godt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et afbræk fra hverdagen