Mormors nye klapvogn

Husker du at opleve verden på din løbetur?

img_0748
img_0732
Sponsoreret

Noget af det jeg oftest møder, når jeg fortæller folk at jeg løber er kommentaren “det er da så kedeligt at løbe”. Denne påstand er jeg dog langt fra enig i – jeg synes det er vildt fedt at løbe – både fordi det er en træningsform som giver høj forbræding, men også fordi at jeg altid oplever en masse på min løbetur.

Hver gang vi er på ferie eller weekendtur, bruger jeg altid mine løbeture til at orientere mig om området og dens seværdigheder. På denne måde får jeg altid en god fornemmelse af området, oplever byen og får motion – win/win/win.

Når jeg har til mål at opleve ting på min løbetur, fremfor kun at være fokuseret på antal kilometer som tikker ind på uret – føles løbeturen langt hurtigere og meget mere spændende :) Måske du skulle prøve det?

På gårdagens løbetur løb jeg ned forbi slottet ved Tirsbæk og opleve denne smukke natur :)img_1317

En anden ting, som også kan gøre løbeturen en anelse mere spændende, er nyt løbeudstyr :)

16810572_10155957998888298_1608896893_o 16880797_10155957998578298_1286422045_o

Jeg har for nyligt modtaget et par nye Asics FuzeX Rush til test og har efterhånden fået løbet nogle ture i dem.

Asics FuzeX Rush er den ultimative kombination af letvægts sko samt et behagelig dæmpning. Skoene har det unikke fuzeGEL som er en kombination af superlet skum og Asics´gel. Skoen er dermed let – men yder samtidig en optimal dæmpning på hvert af dine skridt.

Noget af det jeg har manglede ved mine tidligere letvægtssko har været god dæmpning – da det ofte har været der, der har været skåret ned for at nedsætte vægten af skoen. Men vægten af denne sko, gør ligeledes at det er en god konkurrence sko, da den vejer tilpas lidt – således at du kan være hurtig på fødderne når du har brug for det.

Skoen kan både bruges til kort- og langdistance – da den giver dig en god støtte. Den er alsidig og samtidig flot og lækker i designet.

Ekstra info om skoen:

– Mellemsål med fuzeGEL
– FuzeGEL langs hele skoen
–  3M-reflekser
– Dybe flex-riller i forfoden

Læs mere om skoene på Asics` egen hjemmeside eller se denne korte video:

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

4 kommentarer

 • Line

  Hej Camilla, jeg vil lige høre om du har lagt mountainbiken helt på hylden? Synes på et tidspunkt du gjorde en del i det, men har ikke rigtig læst noget om det siden og vil lige høre af hvilken årsag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har du droppet din blog? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormors nye klapvogn