Mine erfaringer med Bugaboo Runner og Babyjogger Summit X3

Træningens vigtighed i forbindelse med andre sportsgrene end løb

16106933_10155827208258298_1886510802_o 16107636_10155827208543298_1814310838_o

Jeg elsker at variere min træning, derfor laver jeg også andre ting end blot at løbe og styrketræne. Jeg kan fx godt lide at stå på ski, cykle og spille golf.

Det med at spille golf, er dog kun noget jeg gør på et hobby plan – og spiller også kun på pay and play baner :) Dog synes jeg det er sjovt at forsøge kræfter med andre sportsgrene end blot løbet.

Jeg kan dog tydeligt mærke, at både min løbetræning og styrketræning hjælper mig, når jeg for eksempelvis spiller golf. Oftest går man mange kilometer på golfbanen (ihvertfald når man som jeg, skal gå lidt ekstra for bolden :P ), og så kræver det også styrke, stabilitet, koordination og balance at ramme bolden godt.

Et godt golfsving, fordre derfor at kroppen kan holde bestemte vinkler og positioner, og derfor er ovenstående parametre vigtige at træne.

Studier har endda bevist, at de gode golfspillere, har en øget styrke omkring hofte, bækken, skuldre, nedre ryg og mave :) Derudover er styrketræning – som ved alle andre sportsgrene – også skadesforbyggende, da du ikke skal kompensere for en træt muskulatur.

Selvom at jeg ikke spiller golf så ofte, har jeg stadig en del golfudstyr – og det er fordi, at jeg synes at det er mest behageligt at have ens eget golfudstyr – fremfor at leje det. Ved at have ens eget udstyr, ved man, at det passer til en – og at man kender udstyret.

Jeg har købt mit golfudstyr hos golf butikken Golf Eksperten i Kolding, da det har været her vi har fået den bedste service. Man kan også handle en del golfudstyr online, men lige med golfudstyr, har jeg det på samme måde som med løbesko. Det er rarest at prøve det af i golf butikken, for at være sikker på at det er det rigtige man køber og om det føles behageligt at bruge. Men efter man har fundet sit favorit udstyr, kan man i stedet for at gå i en golf butik, bare købe golfudstyret online.

Ligesom ved alt andet sport, findes der et utal af golfudstyr – men nogle af produkterne er lidt de samme som ved løb. Bl.a. har TomTom og Garmin lavet golf ure, som til forveksling ligner de løbeure jeg har derfra.

Spiller du golf – og kan du bruge din træning fra andre sportsgrene som en fordel hertil?

image009

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine erfaringer med Bugaboo Runner og Babyjogger Summit X3