Træningens vigtighed i forbindelse med andre sportsgrene end løb

Mit absolut favorit løbesæt til vinter

skaermbillede-2017-01-18-kl-11-51-03

Mit absolut favorit vinter løbesæt er dette fra Kari Traa – da det både er vildt fedt i designet, pasformen og så er kvaliteten i top.

Der er mange som spørger ind til mit løbe outfit på instagram, bl.a. hvad de forskellige styles hedder og hvad de “kan”. Så jeg vil derfor i dette indlæg skrive lidt om mit løbe outfit på billedet :)

Sættet har jeg også i blå – fuldstændig magen til.

Løbejakke: Modellen på denne løbejakke hedder IDA og er fra Kari Traa. Jakken har været en best-seller i år og kan derfor være svær at finde. Ida jakken er stretchy og åndbar, som kombinerer varme og beskyttelse mod vind og vejr med høj ventilationsevne. Jakken er i vind- og vandtæt materiale med Bionic Finish-impregnering på strategiske steder. Det lette, isolerende lag på forsiden holder kulden ude, og et superelastisk ventilationsmateriale på bagsiden hjælper dig af med varmen. Ida jakke har justerbar hætte og refleksdetaljer som gør at du bliver set ude i vintermørket.

Jakken har hjulpet mig til at komme afsted på løbeturene på trods af kolde minus grader :) Der er to store og gode lommer fortil, hvor mobil og nøgler uden problemer kan være i.

Pris: 899 kr hos bybutterfly.dk 

Jakken findes også i blå og kan findes HER

Tights: Modellen på disse løbetight hedder LOUISE og er også fra Kari Traa. Louise tight er den nye udgave af den populære Svalestjert tight. Det er både en løbe- og træningsbuks som er i virkelig lækker kvalitet. Det superelastiske og hurtigtørrende materiale er perfekt til hård træning både inden- og udenfor. Refleksdetaljerne hjælper med at gøre dig synlig i mørket. Der er en stor lomme bagpå, hvor en Iphone 6 kan puttes ned – derudover er der lynlås i bunden af bukserne. De er ret højtaljet, hvilket er en fordel til løb.

Dette er ikke en vintertight – men en tight som kan bruges året rundt.

Pris: 449 kr hos bybutterfly.dk

Tightsene findes i flere farver – udvalget findes HER

Pandebåndet: Modellen hedder ROSE og er en del af uld serien fra Kari Traa. Pandebåndet er 100% uld, hvilket betyder at det varmer godt samtidig med at det kan transportere sveden væk.  Pandebåndet er desværre udsolgt mange steder, men jeg har spottet det hos karitraa.com 

Handsker: Modellen på handskerne hedder LOUISE og er også af mærket Kari Traa. Handsken er en smart træningshandske som holder dine hænder varme på kolde dage. Handsken er lavet af et vindtæt materiale, og er udformet med et overslag som kan hhv. foldes over hænderne, hvis det bliver ekstra koldt eller trækkes tilbage over håndryggen og give luft. Det bløde materiale har firevejsstretch og indbyggede “touch” i stoffet, så du kan betjene din smartphone med dine handsker på. Funktionen med det ekstra overslag har jeg brugt meget på det seneste, hvor det har været minus grader :) Det har gjort at jeg ikke har frosset fingerne på noget tidspunkt :)

Pris: 239 kr hos bybutterfly.dk 

Skoene er gamle, men minder en del om Adidas Ultra Boost som pt er på tilbud hos Ellos.dk til 350 kr ved brug af koden 355504 :) Koden trækker nemlig 50% ekstra fra tilbuds prisen :)

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

15 kommentarer

 • S

  Det lækreste sæt som jeg virkelig gerne ville eje!!! Hvad størrelse har du Ida jakken i? Kan se bybutterfly kun har XS tilbage?! Jeg bruger normalt S i Kari Traa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  De sko du har på på billedet er de BEDSTE. Har dem selv og det er ultimativt de bedste løbesko jeg nogensinde har haft :) synd jeg ikke købte flere par, da de stadig kunne købes.

  Døjer du med vabler når du løber? Og i så fald: har du gode råd til at undgå dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har et stykke tid søgt efter IDA jakken i str. M, men den er umiddelbart umuligt at finde. Ved du tilfældigvis om der kommer flere på et tidspunkt eller det bare er helt slut, nu du er ambassadør? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara.
   Ida jakken udgår, men der skulle komme en anden model til AW17 sæsonen :)
   Men har du kigget på kari traa´s officielle hjemmeside? Jeg ved de har haft dem på tilbud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Hej. Ved du, hvor man kan se, hvornår Kari Tra igen holder lagersalg i Valby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan man ikke se nogen steder :) Det bliver oftest først meldt ud i den uge hvor det bliver afholdt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine

   ok, tak for svar :) Ved du, hvor det bliver meldt ud henne? så vil jeg emlig lige holde øje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine

   tak for svar :) ved du, hvor det bliver meldt ud henne? så vil jeg nemlig lige holde øje. vh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der findes en FB gruppe med det :) Mener den hedder Kari Traa kollektionssalg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine

   ok, tak for svar. ved du, hvor det bliver meldt ud henne? så voæ jeg nemlig lige holde øje :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej. Jeg tænkte om du måske kunne lave et opslag, omkring hvilke sportsbh’er som er bedst. Jeg har kigget på en masse fra Kari traa, men kan umiddelbart ikke finde ud af, hvilken spm er bedst 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningens vigtighed i forbindelse med andre sportsgrene end løb