En stilren og personlig gaveide + rabatkode

Tanker om første arbejdsdag

15354106_10155649376903298_1968410738_o 15397782_10155649376898298_939866987_o
15354033_10155649376893298_1809237746_o

Tasken var pakket og jeg kørte imorges mod mod mit nye arbejde i Kolding 🚗

Barslen er forbi – det er 13 måneder siden jeg sidst var på arbejde og de 11,5 af dem har været sammen med min yndlings F. Inden min barsel nåede jeg kun at arbejde 6 måneder som færdiguddannede sygeplejerske – hvilket også gjorde mig en smule nervøs. For det at være sygeplejerske, lærer man ikke på skolen, det lærer man først når man har patienter og liv i hænderne. Derfor har jeg været meget nervøs for min opstart – for hvad nu hvis alt det jeg har brugt 3,5 år på skolebænken for at lære – nu er fuldstændig væk?! 

Min mave boblede både af spænding for den nye hverdag, de nye kollegaer og det nye job – men var samtidig også fyldt med dårlig samvittighed! Dårlig samvittighed over at jeg nu skal forlade min baby efter alle disse måneder hvor vi bare har hygget os og været i vores egen lille symbiose.
Men også dårlig samvittighed over at jeg ikke er den primære person som skal være med til indkøringen i vuggestuen, dog ved jeg godt at Morten og min mor, kan køre hende ind, mindst ligeså godt som jeg selv ville kunne. Måske endda endnu bedre :) 

Inderst inde ved jeg nok godt at jeg godt kan pakke den dårlige samvittighed væk – for det er kun sundt for lille F at komme i vuggestue blandt andre jævnaldrende børn. Både for at blive stimuleret, men også for at lære nye og spændende ting. Jeg er af den overbevisning at det er det bedste for hende og hendes udvikling at komme afsted. 

Før jeg blev mor, havde jeg mange forestillinger om hvordan jeg ønskede at være som en mor – jeg har dog måtte sande, at mange af de forestillinger ikke holdte stik alligevel. Jeg havde blandt andet aldrig forestillet mig at blive sådan en pyller-mor, som ville have så svært ved at starte tilbage på job og føle at jeg derved svigter min baby. (Som jo egentlig ikke er så meget baby mere – nok nærmere allerede et barn). Jeg har før tænkt mit om mødre der ytrede deres bekymringer om vuggestue start og lignende – men jeg har måtte erkende at jeg har måtte trække det hele i land igen. 

Forhåbentlig forsvinder den dårlige samvittighed og Fleur kommer til at stortrives i vuggestuen. Jeg ved ihvertfald at det bliver det bedste for os begge to <3 

Jakken er Kari Traa og kan købes HER // Sportstasken er fra Kari Traa og kan købes HER 

#Reklame

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stilren og personlig gaveide + rabatkode