Tanker om første arbejdsdag

Når julegave-shopping ikke bare skal overståes

img_0744

Selvom december ofte er en travl måned, hvor alle har travlt med diverse julefrokoster, familie arrangementer, julegave shopping, julekagebagning, konfekt osv osv – så forsøger vi herhjemme at bibeholde hyggen i december. Det er kun jul en gang om året – og for mit vedkommende er det også årets mest hyggelige måned.

Jeg plejer normalt at tage ud og købe alle julegaverne selv – for så kan jeg fordybe mig i de enkelte gaver – uden at bekymre mig om sovetid eller spisetid for Fleur. Dog lader jeg altid 1-2 pakker vente – og så snupper vi en familie tur i storcenteret for at opleve den gode og hyggelige stemning der er op mod juleaften.

I vores familie har vi en tradition om at besøge Kolding Storcenter op mod jul, da centeret er forvandlet til et stort julemekka. Stemningen og julepynten er helt fantastisk og man bliver helt revet med af den gode stemning. For jer der ikke kender Kolding Storcenter, så er det Jyllands største storcenter – med et stor udvalg af både forretninger, spistesteder og en god og stor biograf. Det jeg synes der især er unikt ved Kolding Storcenter  er at der er et væld af aktiviteter op mod jul – hvilket er super hyggeligt, både for store og små. I år er første år hvor Fleur skal med derned – så jeg glæder mig til at vise hende julemanden og den smukke julepynt. Fleur er virkelig begyndt at synes det er sjovt at være med ude og opleve nye og spændende ting – så jeg er slet ikke i tivivl om at hun kommer til at elske juleudstillingen dernede.

Der er mange aktiviteter i centeret her i julen, blandt andet er der julemandens dukketeater flere gange dagligt, drillenisser og julemand i udklædning som børnene kan snakke med. Du kan se det fulde program over julens aktiviteter HER 

Sponsoreret

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om første arbejdsdag