Familie tur i Kolding Storcenter

Et musthave til vinter

Uldsættet “ROSE” fra Kari Traa er et absolut musthave her til vinter. Rose serien kan både bruges til træning, ski, løb og hjemmehygge. Det er et alsidig, superblødt og varmt basis inderlag.

Mangler du den perfekte julegave til din søster, veninde, mor eller sågar dig selv? Så er dette uldsæt “ROSE” en god mulighed.

Rose er produceret af 100% merinould, hvilket betyder at produktet er blød mod huden, varmer fantastisk, er åndbar og holder sig naturlig lugtfri. Da det er merinould, er fibrene i ulden lange og kradser dermed ikke, men er istedet dejligt blødt at have på.

Herhjemme bliver trøjen brugt på de helt kolde løbeture, når temperaturen har sneget sig ned under 0 punktet. Og ellers bliver sættet flittigt brugt hjemme – især i barslen, og nu kun i weekenderne.

Kari Traa “ROSE” serien, kan du finde hos Ellos.dkROSE HZ til 649 kr og Rose pants til 649 kr 

img_0171 img_0172 img_0173 img_0174 img_0175 img_0176 img_0179 img_0181 img_0182 img_0183

Der er 4-vejs stretch i produktet, hvilket giver en god bevægelsesfrihed.

Trøjen er i et klassisk feminint design. Materialet under armene og ned langs benene er tyndere for bedre komfort. Lynlåsen i halsen hjælper dig til at regulere temperaturen og samtidig bevare stilen.

På trods af at denne style er forholdsvis afdæmpet i farven, har den stadig de pinke syninger, som kendetegner Kari Traa meget godt.

Al det uldtøj jeg har fra Kari Traa, er blevet vasket i en almindelig vaskemaskine ved 30 grader – der er dog aldrigt brugt skyllemiddel. Ingen af produkterne derfra har mistet formen eller farven.

#Sponsoreret

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

2 kommentarer

 • Stine

  Hej Camilla

  Du har før reklameret for Kari Traa-lagersalg i Valby. Ved du, om man kan skrive sig på en mailliste e.lign., så man får besked, når de holder lagersalg næste gang?

  Vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine :)

   Du kan finde en FB gruppe som har med lagersalget at gøre :) Der kommer der altid reklame for lagersalget

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie tur i Kolding Storcenter