Farvel barsel og så tilbage til virkeligheden

Det at få tid til løb ..

skaermbillede-2016-12-02-kl-15-27-09

… er ofte en af de problemstillinger folk skriver og spørger mig om. Hvordan jeg får tid til løb og træning i en travl hverdag? For mig handler det ofte om prioritering og en god planlægnings- og koordineringssans.

Jeg ved at jeg bliver et bedre menneske og mor ved at få løbet – så derfor er det en fast del af min hverdag som jeg ikke ønsker at gå på kompromis med. Når det så er sagt, så skal der aldrig gå udover familien – og netop derfor er løb for mig en perfekt løsning i vores travle dagligdag.

Løb kan klares hurtigt og det kan påbegyndes ligeså snart du træder ud af hoveddøren. Det med at skulle bruge tid på at køre ned i træningscenteret, klæde om, træne, gå i bad og derefter tage hjem – så er der hurtigt forsvundet 2 timer. Der synes jeg, at tiden er for kostbar nu hvor hverdagen begynder og tiden med Fleur bliver meget mere begrænset end før.

Idag var det Fleurs første dag alene i vuggestuen – så Morten og jeg udnyttede vores alene tid på at løbe en tur sammen. Det er sket så få gange det seneste år – at det kan tælles på en halv hånd :) Derfor var det super rart at få lidt kæreste- og træningstid på samme gang :)

Morten er heldigvis ligeså pjattet med træning som jeg er med løb – så derfor ved han også for vigtigt det er for mig at komme afsted. Det at have en partner som forstår behovet for træning eller løb – er en vigtig opbakning at have – da det kan give nogle udfordringer med en partner som ikke er så forstående overfor behovet.

En af de få fordele der er ved en sygeplejerskes arbejdstider, er at jeg ofte har hverdagsfri. Det giver mig en frihed til at løbe nogle af de dage, hvor jeg aflevere Fleur sent og henter hende tidligt. Det gør også at Fleur kommer til at være mindre i institution end de fleste andre børn – dog gør det samtidig at familietiden for os alle tre sammen bliver mere begrænset end de fleste andre familier. Men man kan ikke få det hele :)

Jakken på billedet hedder IDA jakke og kan findes HER tightsene hedder LOUISE tights og kan findes HER

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel barsel og så tilbage til virkeligheden