20% rabat på alt til bolig hos Ellos

Overblikket i den travle hverdag

img_0063 img_0067

Lige om lidt starter hverdagen for vores lille familie. Indtil nu har Fleur og jeg gået i vores lille barsels bobbel og nydt tilværelsen :) Men barsels boblen holder jo (desværre) ikke for evigt, så nu er det på tide at få hverdagen op at stå igen.

Jeg skal i december starte som sygeplejerske i skiftende vagter – det betyder at det hver dag, er forskelligt om det er mig eller Morten som skal aflevere eller hente Fleur fra vuggestuen. Mine vagter er både dagvagter, aftenvagter og nattevagter – så vores puslespil bliver en anelse mere udfordrende at gå op, end hvis jeg havde haft et almindeligt 8-16 job.

For at få puslespillet til at gå op samt at få overblikket i den travle hverdag – har jeg bestilt en family planner så jeg kan danne mig et overblik. Nogle ville måske mene, at jeg ville kunne få det samme overblik med kalenderen i telefonen. Men jeg har brug for overskuelighed og synlighed – så derfor er denne family planner en nødvendighed for mig :)

Flere har efterspurgt hvor den er fra, efter jeg har vist den frem på instagram – så derfor ville jeg skrive dette korte indlæg omkring den.

Jeg har fået den speciallavet med vores navne i toppen “Morten”, “Camilla” og “Fleur” <3

Indtil videre er det blot vores barsels planer – men fra december måned, bliver det skiftet ud med arbejdsplan og oversigt over hvem der skal hente Fleur og hvornår :)

Det er hjemmesiden Future planner  som har designet denne familie planlægger, udover denne “plakat” findes også ugekalender, månedskalender, madplan, træningsplan og arbejdsplan

Så har du ligesom jeg brug for et visuelt skema – så vil jeg anbefale dig at smutte forbi Future planner :)

Indlægget indeholder affiliate links 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på alt til bolig hos Ellos