15% på Daniel Wellington ure

Le sac – rå, stilet og perfekt

img_0019 img_0036 img_0033 img_0040 img_0041

Det at indrette et nyt hus, er en længere process end jeg først havde forestillet mig. Men vi kommer trinvist mere og mere på plads for hver dag der går. Vores nyeste køb er denne “sæk fra Ellos. Jeg har set i boligmagasiner at man kan bruge disse “sække” til lidt af hvert og synes det er en lidt mere “rå” måde at opbevare sine planter på. 

Så nu prøvede jeg at bestille to stk, en lille til 90 kr og den store til 120 kr

I den lille sæk har jeg plantet en stue grand. Jeg har snydt lidt og hævet højden på urtepotteskjuleren, så det så ud af lidt mere. Indtil videre har den fået plads på vores nye reol system i stuen – men jeg er lidt i tvivl om jeg synes at den bliver for høj til at stå der, eller om den skal over på den lidt lavere reol.

Den store sæk har jeg plantet en kaktus i – og den står placeret nede i hallén under vores plakater.

De to Le Sac sække er meget mere dekorative og en anelse mere rå end vores urtepotteskjulere. Det giver et andet udtryk af have plantet dem i Le Sac – og så er det kun fantasien som sætter grænser for hvor de skal stå.
Jeg har lidt overvejet at købe et lidt større træ, og skifte kaktussen ud med træet her til jul. Så kan træet pyntes med lidt flotte og enkle hvide julekugler.

Begge Le Sac sække er købt på Ellos.dk og de er meget mere robuste end jeg havde troet. Jeg frygtede lidt, at sækken ville falde sammen og ikke kunne stå ordentligt oprejst. Men der måtte jeg heldigvis tro om, for begge sække er meget holdbare og stive i materialet.

Indlægget er sponsoreret

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% på Daniel Wellington ure