Spar penge på OOH NOO dukkevogn

Farvel barsel og så tilbage til virkeligheden

img_0161
/ Løbejakke IDA fra Bybutterfly.dk  / Pandebånd ROSE fra Bybutterfly.dk 

November har været en surrealistisk måned for mig – det har nemlig været den allersidste barselsmåned. Mange har tidligere betegnet barslen som en boble man render rundt i – og den antagelse tror jeg ikke er helt forkert.

Når man er på barsel er der aldrig rigtig noget du skal nå – og det hele bliver taget lidt i det tempo hvor den lille kan følge med. Det har derfor været en skøn periode, hvor alt har været planlagt ned til mindste detalje – hvor vi mere har taget tingene som de kom.
Det har også været en periode, hvor jeg har haft god tid til at se veninder og familie – og hvor kvalitetstiden virkelig har været i fokus.

Løbet har der også været noget af – dog langt fra i det omfang som jeg tidligere har løbet. Fleur har sovet vildt dårligt om natten, hvilket har gjort at jeg har fravalgt de lange og hårde løbeture – simpelthen fordi kroppen har været for kronisk træt til dem. Jeg har ikke brugt hendes lure om dagen på at hente de manglende søvn timer ind, da det var den eneste tid, jeg havde for mig selv i løbet af en dag :)
Løbet skal på sigt prioriteres højere – men indtil videre er det fint nok som det er nu. Søvnen er heldigvis blevet bedre, så nu forventer jeg snart at kunne bygge flere og flere kilometer på. Årsagen til at jeg ikke har turde at tage mange af de lange og hårde kilometer ind, er blandt andet, at kroppen ikke restituere specielt godt uden søvn.

Jeg har pr. 1.12.16 fået job som børnesygeplejerske på Kolding Sygehus – hvilket altid har været en drøm for mig. Jeg havde dog aldrig turde håbe på at jeg fik den stilling allerede – men jeg må have været heldig :)

Inden jeg skal starte på job – besøgte jeg Hair By Vaaben som er ejet af min søde veninde Camilla. Jeg trængte til at der skulle ske noget helt nyt med mit hår. I hele min graviditet og indtil nu har jeg ikke turde gøre noget ved mit hår, da jeg har været lidt hys i forhold til farve og kemiske dampe. Men nu hvor Fleur kun bliver ammet minimalt, synes jeg det var ok at få lidt reflekser i håret. 

skaermbillede-2016-11-29-kl-21-37-33

Jeg gav Camilla helt frie tøjler til make-overen – hvilket var lidt grænseoverskridende, men også super fedt, da det derved gav helt nye øjne på håret. Camilla forslog at vi skulle klippe 15 cm af håret, ikke fordi at det var slidt, men mere for at få lidt nyt liv til lokkerne. Camilla forslog derudover at håret skulle have lidt nyt liv med lidt reflekser – både lidt lyse og mørke.
Håret blev super fint og naturligt i udseendet – så nu er jeg klar til at komme ud i civillisionen igen.
Det var første gang i mange år, at jeg har prøvet en ny frisør. Men jeg trængte bare til at der skulle ske noget helt helt nyt med håret. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og Camilla var en utrolig grundig frisør – hun havde sans for detaljen og var meget perfektionistisk.

Da jeg er færdig med at amme trængte jeg også til en ny undertøj garderobe. Både fordi at man efter en lang amme periode, trænger til noget nyt undertøj, men også fordi at brysterne godt kan ændre form og størrelse. Udover at der fysiologisk er sket nogle ændringer – så har jeg også skiftet syn på hvor vigtigt en god komfort er i mit undertøj. Alle mine tidligere bhér er smidt ud – da komforten langt fra var god.
Forleden besøgte jeg vores lokale femilet butik for at få målt mine nye størrelser. Jeg har i graviditeten været utrolig glad for mine lulu bhér fra femilet, som jeg nævnte i dette indlæg. Jeg ønskede at finde nogle nye bhér som havde samme behagelige komfort som lulu, men var lidt mere bh agtig. 

Jeg fandt frem til to lækre modeller, som både er sporty og feminin på samme tid. Modellerne hedder Kirsten og CaraSuper lækre og virkelig flotte bhér. De har begge “soft feel” hvilket virkelig betyder meget i min verden. Jeg kan ikke mærke bhérne når jeg har dem på, da de begge er dejligt bløde og uden alt det stive fyld og push up. 

img_0087img_0092

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

3 kommentarer

 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Skønt med den nye stilling – håber du får en god opstart <3 :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Camilla
  Super spændende indlæg. Jeg står selv i den situation at jeg gerne vil stoppe med at amme efter 11 måneder, så tænkte om du vil skrive et indlæg omkring amning, hvordan det har været for dig, og hvordan du stoppede eller trappede ned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej Camilla
  Super interessant indlæg
  Jeg står selv i den situation hvor jeg gerne vil stoppe med at amme efter Ca 11 måneder. Derfor tænkte jeg om du vil skrive et indlæg omkring dine tanker om amning, hvad du gjorde, hvordan du havde det med det, og hvordan du stoppede/trappede ned

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på OOH NOO dukkevogn