Overblikket i den travle hverdag

Billigt og enkelt hjemmetrænings udstyr

img_0425

Det behøver ikke altid at forgå i et fint og fancy træningscenter for at være en effektiv træning :) Derfor prioriterer jeg oftest at blive hjemme for at styrketræne, da jeg derved kan træne imens Fleur sover.

Jeg har aldrig rigtig haft Fleur med i fitness center, da jeg ikke har synes det har passet særlig godt ind i vores dags rytme. Derudover har hun altid været utrolig lyd følsom, så jeg har aldrig kunne tage hende sovende med i fitness – og at have hende vågen med i fitness, er ikke hvad jeg har ønsket at bruge hendes vågne timer på :)

Hjemmetræning fungere godt for os, da jeg derved kan nå en god og effektiv træning – samtidig med at jeg kan nå andre af dagens gøremål imens Fleur sover.

Lige i øjeblikket bruger jeg min TRX slynge en del, da jeg kan få en god full-body workout med den. Dog supplere jeg med mine kettlebells med både lunges, squat og forskellige øvelser til biceps og triceps.

Pilatesbolden bruger jeg til core træning og til slut bruger jeg oftest min foam roller :)

Jeg har den orginale TRX slynge – men jeg har fundet en kopi som ligner den til forveksling til 1/3 af prisen. Istedet for TRX hedder den suspension Strap og kan købes HER til kun 449 kr.

Mine kettlebells er ligeledes billige og kan købes HER de er også af mærket “Frontier” ligesom suspension strap. Priserne for min 8 kg Kettlebell er 249, 12 kg koster 349 kr og 16 kg koster 449 kr. 

Foam roller kan bruges til selvmassage og kan med fordel bruges som opvarmning, afspænding eller som en del af din almindelige træning. Du kan købes foam rolleren til 449 kr HER

Nu hvor der er fokus på budget priserne – så kan du se at jeg på billedet har taget vores daybed i brug, fremfor at investere i en yogamadras.

Så med dette enkle udstyr, kan jeg få en god og effektiv hjemmetræning :) Pengene for at investere i ovenstående udstyr, er hurtigt tjent hjem ved at spare penge på de dyre fitness abonnement :)

Indlægget er sponsoreret af ellos

img_0437

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

3 kommentarer

 • Anja

  Hej, har du bare sat strapen fast om et af trinnene på trappen?
  smil og solskin fra Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anja :)

   Der er rem som er beregnet til at sætte fast om fx en trappe :) Så TRXén ikke falder nogen vegne :)

   /Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle steen

  Godt og inspirerende indlæg. Nyder din blog. Er selv mor (3 + 8 år) og øver mig i at prioritere træning. Der motiverer du mig!
  Kh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overblikket i den travle hverdag