Forlæng levetiden på dit træningstøj

Vind biletter til RUN TO THE BEAT

logo

Jeg skal d. 3 september løbe RUN TO THE BEAT i Struer. Løbet har jeg skrevet mere om i dette indlæg :)

Jeg har været så heldig at få lov at udlodde 2 billetter her og 2 billetter på min instagram profil. (Konkurrencen på instagram starter først d. 12/8).
Vil du have større chance for at vinde de 2 billetter, så kan du med fordel deltage i konkurrencen begge steder. 

Måden hvorpå du deltager i konkurrencen her på bloggen, er blot ved at skrive en kommentar om hvem du ønsker at tage med til løbet :)

Løbet skiller sig ud fra andre, ved at det er bygget op omkring musikken og dette vil være omdrejningspunktet for såvel løbet som den efterfølgende fest, der afvikles i direkte forlængelse af løbet. Til festen vil Mads Langer og LIGA spille – så det bliver et brag af en fest :) Sponsoren for løbet er Bang & Olufsen – så musik kvaliteten er i top.

Held og lykke i konkurrencen.

Vinderen trækkes d. 14/8.

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

10 kommentarer

 • Malene

  Ville tage min mor med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Klith

  Hej :-)
  Jeg ville tage min kæreste med til løbet, da vi nyder at løbe sammen, og så lyder run to the beat som en ekstra sjov oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil løbe med verdens dejligste mor, som har været så sej at begynde at løbe (- og gør det så godt at hun overvejer et halvmaraton), så det ville da være så fedt at vinde og overraske hende med en billet og være en del af hendes første halv maraton oplevelse! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stig Olesen

  Hej :)
  Jeg ville gerne have min kæreste med til løbet da vi elsker at løbe løb, og elsker at løbe dem sammen. Ind til videre har det kun været 5 km ruter til små løb som vi har løbet sammen, så det kunne være sjovt at prøve noget helt andet som run to the beat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Press

  Jeg vil gerne løbe med min vidunderlige løbemakker, Camilla. Vi studerer sammen, men ind i mellem er der behov for at få hovedet lidt væk fra bøgerne, og hvad er så bedre end at snøre løbeskoene og tage en god veninde under armen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg ville løbe sammen med min far 😀 Er slet ikke i tvivl om, at løbet bliver en kæmpe oplevelse, og jeg ville elske at deltage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Det lyder som et super fedt løb! :D Jeg ville tage min kæreste med, da han er den bedste løbemakker og motivation :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så vil jeg uden tvivl tage min seje løbe-mor med, som skal løbe sit første marathon i Berlin i næste måned:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min kæreste med, så vi kunne prøve at løbe et længere løb sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlæng levetiden på dit træningstøj