Min favorit løberute

Mit nyeste favorit køb til huset

Indlægget er sponsoreret af Ellos.dk

Som flere af jer nok har opdaget, er vi i foråret flyttet ind i vores drømme hus. Det at flytte fra lejlighed til hus, kræver en hulens masse nye møbler og ting til huset. Vi flyttede fra en forholdsvis stor lejlighed (120 kvm), men da vi fik fordelt vores møbler ud på det nye hus (240 kvm) virkede huset meget tomt og minimalistisk.

Det at skulle indrette et nys hus – har for mig været en stor mundfuld. Det med indretning er ikke min spids kompetence, så jeg bruger meget tid på bl.a. instagram og nettet, for at søge inspiration til vores boligindretning.

Det har for os, derfor været en langsommelig proces at komme på plads i huset – og der mangler stadig en hel masse. Men vi har ikke været interesseret i at lave “haste-køb” som i sidste ende ville være et fejl køb. Derfor er huset ikke fuldt møbleret endnu – men vi er på rette vej.

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 13.21.29Skærmbillede 2016-07-27 kl. 13.26.49 Skærmbillede 2016-07-27 kl. 13.25.55 Skærmbillede 2016-07-27 kl. 13.24.47 Skærmbillede 2016-07-27 kl. 13.23.31

Vores nyeste køb er et ryatæppe fra Ellos.dk som skulle gøre vores stue mere “cozy”, hyggelig og varm. Det skulle derudover også forbinde møblerne bedre sammen. Vi valgte at købe tæppet i den store størrelse på 200 x 290 cm for at det kunne fylde godt i stuens ca 30 kvm. Vores sofa er lidt over 3 m, hvilket gjorde at jeg synes tæppet gerne måtte være forholdsvist stort for at det passede sammen. 

Grunden til at vi valgte et ryatæppe – var klart for komfortens skyld. Mine bedsteforældre havde det i deres stue – og jeg elskede at ligge og lege på tæppet da jeg var yngre. De almindelige “flade” tæpper, giver for mig ikke den samme hygge og “stue stemning”.

Ryatæppet er med tæt, tyk luv. Luvhøjden er ca. 3 cm, hvilket for mig er en god højde, hvor den hverken er for kort- eller langhåret. Vi har valgt farven offwhite / mørkebrun, da jeg synes den farve passede perfekt til gulvet og resten af vores indretning.

Fleur har flere gange lagt og leget på tæppet, og hun synes det er skønt og blødt at ligge i. Derudover synes hun de høje luv er sjove at lege med.

IMG_8756

Ift rengøring, har det endnu ikke været svært at holde – jeg har støvsuget tæppet et par gange om ugen og det klarer det fint.

Du kan finde Ryatæppet via dette LINKdet koster 1999 kr for den store model og 1499 kr for den lille model (160 x 230 cm) – så prisen er der intet at komme efter. 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit løberute