Bag facaden

Min første WOD – og 2 måneders gratis træning til dig

IMG_4368 IMG_4355 IMG_4222

Sponsoreret af Crossfit Copenhagen

I tirsdags var jeg til min første rigtige crossfit time hos Crossfit Copenhagen som til trods for navnet, også har et center i Vejle. Crossfit Copenhagen er en kæde og består ialt af 16 centre i hele landet. 

Jeg havde meldt mig på deres opstartshold, som består af ialt 4 gange. Træningen består af en basis introduktion af hvad crossfit består af samt en god og grundig undervisning af de mest traditionelle crossfit øvelser.
Det er fedt at der var så stort fokus på teknikken, da en af mine tidligere fordomme for crossfit netop var, at der ikke blev gået så meget op i det tekniske.

Nu holder jeg mig for det meste bare til løb, så det at prøve en hel ny sportsgren var lidt angstprovokerende for mig. Inden træningen var jeg lidt nervøs for om jeg ville “passe ind”, eller om der kun var store og stærke mænd. Heldigvis blev endnu en fordom malet til jorden, da jeg så at der i centeret var mange forskellige typer.

På opstartsholdet var der både mænd og kvinder, unge som gamle, de trænede og de mindre trænede – fælles for dem alle, var at de ikke havde prøvet crossfit før.

Opstarts timen var meget lærerig og introduktionen blev lavet i et tempo hvor alle kunne være med. Instruktøren var dygtig og venlig – og gik oprigtigt op i at fagne os nye. Timen startede med en opvarmning, hvor vi bl.a. lavede mobilitetsøvelser og nogen dynamiske øvelser. Efter opvarmningen gik vi stille og roligt igang med de lidt hårdere øvelser. Til sidst sluttede vi af med en runde WOD (Workout of the day) bestående af 3 øvelser for at få pulsen helt i vejret.

I torsdags valgte jeg at springe på Outdoor holdet, nu hvor vejret har været så fantastisk godt. Holdet var ikke længere et opstartshold, men jeg følte sagtens at jeg kunne deltage.
Udendørs holdet bestod af en stor del løb – så her har jeg jo min force.
Derudover bestod timen af nogle stafet øvelser med sprint og burpees i hold. Herefter nogle øvelser for at gøre vores afsæt bedre (og få pulsen ned). Så lavede vi nogle lunges og en lang og led bakkespurt – for til sidst at lunte hjemover.

Udendørs holdet var lige mig – især fordi jeg ELSKER udendørs træning (og naturligvis løb). Derudover var det en perfekt måde for mig at få indkorporeret noget styrke og fartleg i min træning, da jeg oftest er bedst til at løbe lange og rolige ture selv.
Stafet legen gav virkelig sved på panden, samtidig med at der var en god hold ånd – og vi heppede på hinanden – hvilket egentlig var ret fedt nu hvor jeg ingen kendte i forvejen.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har trænet i Crossfit Copenhagen. Jeg må helt klart prøve nogle af de almindelige hold indenfor, som ikke er opstartshold, for at se om det også er mig.
Det at afveksle sin træning og give sig selv lov til at “lege” er en god motivation til sin træning. Derudover er det ikke dumt at kombinere løb med styrketræning – hvilket jeg generelt er for dårlig til i min hverdag. Så forhåbentlig kan crossfit få mig til at blive bedre til det.

Jeg vil virkelig anbefale jer som endnu ikke har prøvet crossfit at give det en chance – jeg var meget fordomsfuld inden mine træning i centeret – så måske du også kan få nedbrudt dine fordomme, hvis du har sådan nogle.

Jeg har fået lov at udlodde 50 gavekort til 2 måneders gratis træning – så chancen for at vinde er STOR.

Konkurrence: Vind 2 måneders gratis træning
For at deltage: Tast dine informationer ind: HER
Der er 50 vindere :)

image2

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

1 kommentar

  • Christina

    Yeah. Jeg har vundet, alt for fedt! Glæder mig til at komme i gang:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag facaden