Løbeberetning: Første løb efter graviditet og fødsel endte med 1 plads

Min lille fodboldstjerne + konkurrence

Indlægget er sponsoreret af Libero
IMG_8159

Man skal kunne kravle før man kan gå – som de kloge siger. Det vil sige, at man nok også skal kunne gå før man kan spille fodbold, men om ikke andet kan man godt have fodboldtøj på, inden man kan kravle eller gå :)

Jeg har selv spillet rigtig meget fodbold da jeg var yngre, både i VB, men også i provinsbyen Bredballe hvor vi kommer fra. Jeg elskede fodbolden, både på grund af sammenholdet, men også fordi jeg altid har været et stort konkurrence menneske. Dengang spillede alle mine veninder også fodbold, så vi havde det simpelthen så godt på holdet. Holdet var meget socialt anlagt, men når vi drog til kampe var vi opsat på at vinde. Dengang tænkte jeg slet ikke fodbold som en form for motion – på det tidspunkt var det helt andre aspekter der var vigtige. Men der er ingen tvivl om at fodbolden har gjort, at jeg i mit voksen liv, har en god grundform og fysik.

IMG_8153

Denne glæde og entusiasme, håber jeg også at Fleur kommer til at opleve, om det bliver fodbold, håndbold, sejlads, batminton eller noget helt femte, er egentlig ligegyldigt. Jeg håber bare at hun kommer til at opleve sammenholdet og kampgejsten. Det at hun samtidig laver noget sundt og fysisk, er også vigtigt for mig, da jeg ønsker at opdrage hende til en sund og aktiv hverdag.

I anledning af det kommende EM har Libero lavet fodbold bleer til alle de små kommende fodboldstjerner. Blereene er udstyret med en flot illustration af en fodbold eller dannebrogsflag. Derudover er de lavet lidt om i forhold til de traditionelle bleer, da omfanget om lårene er lavet tættere (kæmpe win).

Libero har endvidere også lavet et matchende fodboldsæt som du kan vinde nederst i dette indlæg. Flere i familien er ret pjattet med fodbold, så selvom at Danmark ikke deltager ved EM i år, er jeg sikker på at Fleur får fodbold dragten på, når fodbold bølgen for alvor rammer Danmark.

Har du ikke held i konkurrencer, kan du også samle blekoder på Liberos ble pakker for derved så at kunne bestille spillersættet. Det eneste du skal gøre er at melde dig ind i Libero Klubben (med mindre du er medlem i forvejen). Det er gratis at være medlem, så det er bare at komme igang. Når man har registreret 10 koder, kan man få en landsholdsdragt til sin lille stjerne med hans/hendes navn på ryggen (fås kun i str. 86/92). Man kan samle blekoder ved køb af pakker med fodbold-design samt Libero Touch. 

En tredje mulighed for at vinde den lækre spillerdragt er på Libero´s instagram profil, hvor de uge for uge sparker en ny konkurrence igang. Så hold øje med @LiberoDanmark

IMG_8143

★ Konkurrence:

Måden hvorpå du hos mig kan vinde den lækre spillerdragt i str 86/92 (samme størrelse som Fleur har på, på billederne), er blot at skrive en kommentar til indlægget om, hvem spillerdragten er til.

Spillerdragten er uden navnetryk, men til gengæld vinder du også en masse EM bleer.

Vinderen udtrækkes d. 2/6.

Held og lykke

 

 

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

82 kommentarer

 • Christina Ege

  Den skal min lille datter Olivia eje i str 86. Hendes forældre elsker begge fodbold og er også begge stadig aktive spillere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min søn Storm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Til min lille søde niece! Er helt sikker på at denne ville falde i god smag hos mor og far samt hos lille Nova. Hun elsker at se fodbold med sin farmand og har været en del på stadion med både mor og far dog mangler hun en lille fodbold trøje at kunne have på :-) Ville være en fed ting at kunne give dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Jacobsen

  Det skal min ældste søn, Ilyaz, vinde ☺️ og når han ikke længere kan passe det, så kan lillebror Sami ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Titi Vinther

  Til min søn Oliver.Det kunne blive en skøn overraskelse at give faren, som elsker fodbold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Nielsen

  Den er til min lille datter Laura.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Til min søn, Marcus som er pjattet med fodbold :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise byrgesen

  Jeg vil gerne vinde dette til vores skønne søn som er 5 dage gammel 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi har lige været til MD scanning i går, hvilket viser en helt klar fodboldspiller med krudt i røven. Derfor skal trøjen naturligvis være til min lille dreng der kommer til oktober ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den fine spilledragt skal være til min datter Carla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville give trøjen til min datter😍 Tror hendes far ville være pave stolt af at sidde med sin helt egen fodboldstjerne og se Danmark spille ❤️ Han er stor fodbold fan dog har han ikke spillet i over et år pga en knæ skade men er så småt begyndt på træning så tror det ville glæde ham at hans datter delte hans store fodbold glæde med ham 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det skal min supermand på 7 mdr – Anton! Det vil især være til stor glæde for hans storebror, Simon, hvis lillebror vandt sådan en sej fodbold trøje 😘 Elsker at følge dig på Instagram og bloggen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg er Så heldig at vinde, skal min lille pige have trøjen😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Super konkurrence. Jeg vil gerne vinde spillerdragten og bleer til min søn på snart 8 måneder. Jeg er sikker på, at hans far vil blive stolt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise Madsen

  Vil SÅ gerne vinde det lækre sæt til min søn Karl 😍🍀💙🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Spilledragter er til min datter Filippa, på snart 5 måneder😍 Hun skal vinde den fordi hendes far er kæmpe fodbold geek, og har spillet siden han var lille :) Filippa var 14 dage gammel, da hun var ude og se sin far spille første gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dragten ville jo perfekt til min kommende lille dreng. Han kommer nemlig lige til EM i fodbold⚽️😁💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Poulsen

  Jeg vil gerne vinde det til min søde niece på snart 8 måneder ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R.

  Vil gerne forkæle min lille kusine Esther med den fine spillerdragt :-D Hele vores familie går meget op i fodbold og de fleste spiller også selv, derfor vil spillerdragten helt sikkert blive et hit i hele familien, og ikke mindst hos Esther ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Spillerdragten er til min lille Alba på en måned. Hendes far ville elske at se hende i en fodboldtrøje (og det ville mor også)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ammanda

  Den skulle min søn Noah have :) her er far ikke inde i billedet, så må mor sørge for han får lidt fodbold i livet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Christiansen

  Spillerdragten ville være perfekt til lille My ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karinette Bay

  Til min lille Gry ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fedt, jeg ville elske at vinde dragten til min søn, Peter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Vi vil gerne vinde en spillertrøje til vores Jordan, som kommer lige til VM kval til september :D Sådan som han sparker i maven, og med en far der spiller amerikansk fodbold (Vejle Triangle Razorbacks) og fodbold og en mor, der cheerleader og spiller basket, tror vi trøjen og bleerne er lige ham ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Vi venter en lille pige til september og faren er helt tosset med fodbold. Er sikker på at sådan et sæt ville falde i rigtig god jord hos ham 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bach Pedersen

  Jeg venter en lille dreng til september og faren vil gå ud af sit gode skind, hvis lillemanden vinder denne seje spillerdragt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Clausen

  Til min yngste nevø, Anton :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det ville jeg elske at vinde til min bold glade dreng :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Clausen

  Allerførst – sikken dejlig pige du har 😘😘
  Jeg vil gerne vinde sættet – + bleer til mit barnebarn Anton:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseV

  Jeg ville elske at vinde den fine spillerdragt til min kommende lille søn, som har terminsdato om præcis en måned idag!
  Både min kæreste og jeg har altid været optaget af fodbold. Jeg har som dig altid selv spillet fodbold; først i frikvarterene med drengene indtil mine veninder og jeg oprettede et pigehold i den lokale boldklub, hvor jeg voksede op. Det sociale samvær og sammenhold, samt dét at lære både at vinde og tabe med sine venner/holdkammerater ved sin side er guld værd, om det så er vi fodbold eller anden holdsport!
  Derfor ønsker og håber jeg, at min lille dreng vil finde samme glæde ved fodbold/sport når han bliver stor, som min kæreste og jeg har oplevet :) Og af samme grund ville jeg elske at få et lille sæt at starte på. Desuden ville hans far blive ellevild og super stolt! Og med den benaktivitet, som vores lille bandit allerede udviser i maven, er vi sikre på, at han bliver en aktiv lille fodbolddreng :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min søde nevø Theo skal vinde den flotte spillerdragt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Den skal da gå til vores lille kravle mås Felix. Han ville blive alt for lækker i sådan et sæt 🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Lossin

  Vil jeg så gerne vinde til vores kommende søn, som kommer til september :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min datter,som lige er et par måneder ældre end Fleur, må gerne blive den heldige vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Sådan en smart spilledragt skal vores lille datter Elvira vinde! Hun ville se SÅ smart ud i sådan en! 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Holm

  Til min 3 mdr gamle søn Mikkel som har haft en svær start på livet ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Savstrup Pedersen

  Trøjen ville falde i rigtig god smag hjemme hos os, især for faren ☺️ Wilma ville se så smart ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Den skal være til min søn Mads OG til hans far som vil elske at se sønnike i det – far er meget engageret og flittig frivillig i den lokale fodboldklub og Mads er ofte på stadion☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen sådan en dragt vil min lille søn gerne vinde! Han skal snart i str 86, så det vil være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene friemann

  Iihhh sådan en fin trøje vil min lille Silke elske at få, så hun kan komme med far til fodboldkampe og heppe 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg vil give den til min nieces lille søn William,han elsker at spille fodbold. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hvass

  Uha, Oskars far ville elske hvis Oskar havde sådan en på 👶👌 6 måneder på mandag 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Til min kærestes lille nevø ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Den er til min nevø Viktor, som elsker bolde, trods han kun er et år :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Er sikker på at faren ville elske dette sæt mere end jeg, men synes nu alligevel at vores kommende pige burde eje sådan et sæt 😍💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dét gad jeg godt at vinde 🇩🇰 Jeg håber virkelig at heldet er med mig 🍀⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det skal min søn Niels. Jeg har det lige som dig at jeg ønsker han skal være aktiv og gå til en holdsport.
  Herhjemme ser vi meget sport i sær fodbold og cykling, håber meget vi vinder, dragten ville blive flittigt brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Den skal min Benjamin vinde – han bliver 1 år den 2. juni :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Cordsen

  Sikke en fed præmie, der er lige noget ror min fodboldtosset familie :-) Krydser fingre for at jeg er heldig at vinde til min datter Lisa. Far bliver jo helt vild og stolt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • brian nielsen

  Det er lige noget for mig! Øhh, jeg mener min datter Lisa :-) Min kæreste og jeg skulle have været til EM i Frankrig, men det er desværre aflyst, da der lige er en fødsel der skal klares lige samtidig med EM. Mega glædelig nyhed, men fodbolden lokker altså også.. Det kunne virkelig være en lækker trøst at vinde en spillertrøje til Lisa på 1 år samt nogle verdensklasse seje bleer :-) Så bliver jeg glædeligt hjemme til fødslen af vores andet barn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Petersen

  Det ville være den bedste gerne i hele verden til min bedste venindes lille datter. Min veninde og jeg har kendt hinanden altid og spillet fodbold siden vi kunne gå. Hun spiller stadig og drømmer om, at hendes lille datter også skal blive en rigtig fodbold pige. Jeg håber, jeg vinder!! Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Frost

  Årh min lille dreng skal da vinde sådan et sæt. Far er tosset med fodbold og spiller også selv. Desværre skal han arbejde under hele under hele EM, så at vinde sådan et sæt ville da lige få ham i rigtig fodbold stemning⚽️🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er det bare fint!
  Min skønne nevø er fuldstændig besat af fodbold og skal derfor uden tvivl forkæles med den fede spillerdragt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kristensen

  Min søde niece har en sej lille gut, der gerne må vinde denne søde/seje trøje samt bleer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Det skal min søde baby A vinde, så hun også mærker der er bold :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bay

  Det skal Gry 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina jacobsen

  Min datter selv om hun kun er 2år er hun vild med fodbold og når hun kan kom afsted med det er hun vild med hendes stor Bror fodboldsko så går hun rundt i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina jacobsen

  Min datter selv om hun kun er 2år er hun vild med fodbold og når hun kan kom afsted med det er hun vild med hendes stor Bror fodboldsko så går hun runt i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Til min lille datter som forhåbentlig bliver ligeså interesseret i sport som sin mor<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det skal lillesøster – hun kan lige så godt lære det med det samme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Skal helt sikker være til min yngste søn Valentin, hvis han når ar vokse fra det kan mine kommende tvillinger bruge der 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Madsen

  Min kærestes niece, Ane på 14 måneder, som har vundet vores begges hjerter. Hun er en rigtig vildbasse, som der altid er gang i, så spår, at hun bliver rigtig aktiv med diverse sportsgrene, når hun bliver større. Anes far og onkel elsker fodbold, så de ville synes, det var fantastisk, at hun havde sin egen trøje :)
  Ane får desuden en lillesøster til september, som jo så passende kan arve trøjen, når Ane vokser ud af den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min lille nevø, der er fra omtrent samme tid som Fleur – det ville være så fint! Og hun er da bedårende. Babyben og -fusser er jo ikke til at stå for ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min mindste Anna på 13 mdr vil være så fin i den. Og storebror på 6 år der elsker fodbold vil bare synes det er så sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Det skal min datter Maja :-) Hendes far er (selvfølgelig) helt tosset med fodbold så sådan en dragt til hende vil være et stort hit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min datter Sophia, hendes far er tosset med fodbold :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Min nevø, Oskar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jepsen

  Uha min datter Sne ville være så nuttet i en sådan spillertrøje og faren ville blive ellevild! Vi håber 🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min sødeste fætter skal have trøjen hvis han vinder, for han elsker fodboldtrøjer, og han peger altid på dem, når han ser dem i butikken, Han elsker sine løbesko, og når min faster og onkel (og når jeg er med) er ude og løbe, så skal han altid været med på den sidste del af løbeturen, og sidste gang løb-gik han næsten 1 km, sejt af så lille en :)) Han er ikke stor af sin alder, men sej, det er han! Min søster spiller håndbold, så vi skal altid spille med ham, når vi er på besøg, og hvis ikke min søster er der, skal han lærer mig nye “fodbold tricks”. Han er verdens dejligste og bedste fætter! Bleerne ryger videre til min ynglings yngste kusine, som også elsker at være aktiv, og bare nyder at gå rundt og lege i deres have :) Rigtig god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville elske at se min lille baby ligeså nuttet som Fleur i den trøje! Så sødt jo.. Min lille fodboldstjerne ligger i maven, og kommer til verden om en måneds tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvis jeg vinder skal min datter Alma have en flot fodboldtrøje ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hummelmose

  Til min lille datter E :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Til min lille dreng Lucas :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Til min datter Augusta ✖️👶🏼🍀 str 92

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til min lille T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Til Adam på knap 18 mdr.. Rigtig godt billede af Fleur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil rigtig vinde og give videre til min bedste venindes lille søn! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig god præmie!

  Hvis jeg er så heldig at vinde spillerdragten, vil jeg give den til min kommende niece, Josephine. Hun kommer til verden til august måned, og det er første gang, jeg skal være moster. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Dahl

  Hvis jeg er så heldig at vinde, går præmien til min dejlige veninde, som venter sit første barn til november. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvis jeg vinder så skal min datter Karla have spillerdragten. Hjemme hos os har både mor og far spillet fodbold og det er simpelthen nogle af de bedste minder fra min barndom. Vi havde et super sammenhold og jeg elskede det. Som du også skriver så håber jeg min datter på samme måde vil opleve sammenholdet og venskaberne på en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Min kommende gudsøn (min fætters søn) ville skulle have den. Han kommer til at vokse op en vaskeægte fodbold-familie, og ville derfor være helt vildt fedt at kunne give ham et spillesæt. Krydser virkelig fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeberetning: Første løb efter graviditet og fødsel endte med 1 plads