Udendørs træning - sådan!

Køkken alrum inspiration

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 11.03.11 Skærmbillede 2016-04-07 kl. 11.03.35 Skærmbillede 2016-04-07 kl. 11.03.53

Indlægget er IKKE sponsoreret

Der er efterhånden mange som har spurgt ind til et mere uddybende indlæg om mit køkken alrum, så derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive dette indlæg omkring det.

Vores køkken er fra SVANE og modellen hedder S12. Det er grebsfrit og med push funktion. For os fungere det super fint og jeg elsker designet på køkkenet. Det vi især faldt for ved køkkenet, var at det lignede meget vores reol system fra montana.

Bordpladen på køkkenet er forholdsvist nyt i Danmark og er af mærket DEKTON. Dekton blev lanceret i 2012 og er dette årtis største innovation indenfor stenbordplader. Det jeg faldt for ved Dekton bordpladen, var at den næsten kan tåle alt og så er den super flot. Man kan ikke ridse bordpladen og ALT ligefra rødvin til rødbede kan nemt vaskes af med en klud. Derudover er Dekton varmefast – hvilket betyder at du kan sætte gryder og pander af på den.

Vi har valgt at bestille bordpladen hjem via en stenhugger i Fredericia (Trekantens Stenhuggeri) da vi kunne spare en god rum penge, fremfor at bestille bordpladen igennem svane.
Vores spisebord er hjemmelavet af min dygtige kæreste. Bordpladerne er hentet hjem fra Sorø, hvor de har lagt til tørre i 5 uger indendørs, herefter er de blevet slebet og givet olie. Bordbenene og stiverne under bordet er fremstillet af et familie medlem og er dermed også hjemmeproducerede.
Bordet er derfor helt unikt og vi er SÅ glade for det.

Fordi det er olie behandlet, kan det nemt tørres af og man efterlader ikke mærker på bordet efter fx et koldt glas vand.

Spisebordsstolene er fra HAY og skindene er special udvalgte fra Lammeskindet.dk som er en lokal virksomhed her fra Vejle omegn. Skindene er økologiske og lugter ikke af dyr. Indtil vi flyttede i hus, brugte vi et af skindene til Fleur under hendes legestativ, da det var frygtelig koldt i den lejlighed vi boede i før.

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

10 kommentarer

 • julie

  Hej!
  Jeg har er spørgsmål som ikke vedrører dit indlæg men mere din træning. Når du er ude at gå tur med barnevognen, hvad gør du hvis Fleur pludselig bliver sulten nu når du ammer? Jeg har selv lige fået en baby og vil gerne begynde at gå ture men tænker hvad jeg skal gøre hvis baby pludselig vågner undervejs og er sulten. Samt, hvor mange gange om dagen tager Fleur en lur og i hvor lang tid så du kan tilpasse din træning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie
   Undskyld jeg ‘blander mig’. Stort tillykke med din lille ny :) Jeg blev selv mor i september og har både ammet og skiftet ble alle mulige steder – bl.a. midt i Hareskoven. Nu hvor vejret efterhånden er ved at være lidt lunere tænker jeg, at du sagtens kan pakke ‘madpakkerne’ frem i det fri hvis du har mod på det :)
   Knus N

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie. Jeg ammer bare når jeg er ude og gå tur, det har jeg gjort lige siden F kom til verden i december. Heldigvis er hun blevet lidt ældre nu, så det er ikke så ofte at vi skal holde amme pause længere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvordan fungere emhætten? Med fjernbetjening? Og hvor meget larmer den? Ser ultra smart ud og kunne måske godt passe i vores gamle køkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Camilla :)

  Kan du huske hvor langt og bredt jeres fine bord er?

  Synes I, der er plads nok, når I har 4 hay stole på hver side? :)

  Vi overvejer samme konstruktion, men jeg mangler lige det sidste til at overbevise min kæreste ;)

  P.S. Jeg synes virkelig du er sej! Jeg beundrer dit overskud, og din energi.

  Vh. Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina.
   Vi er meget tilfreds med vores bord. Det er 2,7 M langt og ca 95 cm bredt og der er god plads til de fire stole :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Induza

  Hej,
  Hvor er det et lækkert køkken i har. Jeg tænkte på om du måske på et tidspunkt ville vise et billede af jeres hall, især udefra. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Camilla!
  Super fedt hus i har fået bygget! Du har sikkert fået spørgsmålet før, men hvilket mærke er jeres gulve og er det træ eller laminat?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørs træning - sådan!