Barnedåbs forberedelser

Run To The Beat 2016 – Powered By Bang & Olufsen

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 14.07.52

Jeg har netop tilmeldt mig mit første halvmarathon efter min graviditet og fødsel – Run To The Beat – Powered By Bang & Olufsen, som bliver afholdt 3 september i Struer.

Jeg er lidt spændt på hvordan det bliver at komme tilbage på halvmarathon distancen – lige i øjeblikket kæmper jeg stadig med mine 5-10 km løbeture (hvilket jeg synes er hårdt nok)! Men jeg har selvfølgelig stadig god tid til at træne op mod løbet.

Løbet er forholdsvist nyt og havde “premiere” sidste år. Det som adskiller dette løb fra andre, er at der under løbet er kendte DJ´s som spiller musik til alle løberne. På ruten finder man Flarup og Thomas Madvig. Efter løbet er der After Party, som alle løberne har direkte adgang til med deres løbenummer – her kommer Mads Langer og L.I.G.A. og spiller. After Partyet kan man tilkøbe billetter til – hvis man skal afsted med nogle som ikke ønsker at løbe.

Der findes to distancer til løbet, både en 10 km rute og halvmarathon. Så dem som har lyst til at deltage, men måske ikke kan løbe 10 km idag – har stadig mulighed for at nå at træne sig op til at kunne gennemføre en 10 km distance, hvis du begynder med at løbetræne nu.

Jeg glæder mig utrolig meget til løbet – både fordi det bliver mit første halvmarathon efter en lang graviditet og fødsel – men også fordi jeg synes løbet lyder super fedt. Jeg elsker at høre god musik – og med de artister som skal spille, kan det ikke blive andet end en super fed stemning under løbet.

Jeg har planlagt at Morten, min kæreste, tager med til Struer så vi overnatter deroppe inden løbet. Muligvis løber han 10 km med Fleur i babyjoggeren (alt efter om hun bliver fan af at sidde i den) og ellers står han på sidelinjen med hende :)

Jeg vil frem mod løbet blogge om min træning, både her men også på bloggens instagram.

Vil du læse mere om løbet, kan du findes hjemmesiden HER.

 

logo

Indlægget er sponsoreret

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

1 kommentar

  • Caroline

    jeg kommer fra struer og kan kun sige, at du skal glæde dig :) det er en super fin rute.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåbs forberedelser