Be your own inspiration

Hvordan får du tid til træning?

Skærmbillede 2016-03-03 kl. 08.05.43

Det er ofte et spørgsmål jeg modtager – især her efter jeg er blevet mor.

Inden jeg blev mor, kunne jeg godt nogen gange synes det var svært at få tid til netop den træning jeg ønskede. Men jeg må indrømme, at efter at jeg er blevet mor, er der pludselig en hel anden form for planlægning der skal til, for at træne.

Hjemmetræning kan jeg altid finde tid til – for det kan blive gennemført imens Fleur sover. Løbeturene kan jeg til dels tage Fleur med i barnevognen – men da hun stadig er meget lille – kan jeg kun løbe med hende på helt flad asfalt, hvilket begrænser os en smule. Derudover er det bare ikke helt det samme at løbe med barnevogn, som at løbe uden. Især ikke, når jeg har en baby som elsker at holde amme-pauser midt i løbeturen.

Selvom det kan være svært at planlægge – vælger jeg herhjemme at være lidt egoistisk og prioritere tid til mig selv og min træning. Jeg er af den overbevisning at jeg bliver en langt bedre mor og kæreste, hvis jeg får lov at komme ud og træne. Det er min kæreste heldigvis også meget forstående overfor – og jeg tror faktisk han nyder alene tiden med Fleur når jeg er afsted. Derfor planlægger vi at de morgener hvor Morten ikke skal træne, der får jeg lov at løbe inden han tager afsted på arbejde og ellers løber jeg når han er kommet hjem fra job. Det kan måske lyde meget enkelt og nemt – men når det samtidig også skal passes ind i hvornår Fleur er sulten, er det ikke altid ligetil. Mine løbeture kan derfor være på de mærkeligste tidspunkter – men hvor er det skønt at det kan lade sig gøre.

Det havde været lidt lettere hvis Fleur kunne tage flaske, men hun nægter pure at få noget som helst i munden som minder om en sut eller flaske :) Så vi er ret afhængig af at jeg er tilstede når hun bliver sulten :) Nu varer det ikke så længe før vi kan introducere hende for grød og så kunne jeg forstille mig det bliver lidt lettere for mig at komme afsted uden al den planlægning :)

Men i al sin enkelhed vil jeg sige at det kommer an på prioritering og vilje :) VIL du træne, så er jeg sikker på at du på den ene eller anden måde, altid vil kunne klemme 30 minutter ind.

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be your own inspiration