Run To The Beat 2016 - Powered By Bang & Olufsen

Gode råd om løb til gravide

I et af de nyeste løbemagasiner er der et tema som hedder “graviditet”. Jeg deltager i en artikel i temaet som hedder “Fra løber til mor”, hvor jeg fortæller om min løbetræning i graviditeten og viser hvordan mit løbeprogram så ud trimester til trimester. Derudover fortæller jeg også om nogle af alle de fordomme jeg blev mødt med i løbet af graviditeten og hvorfor jeg fortsatte min løbetræning.

Er du gravid og er i tvivl om hvilken løbetræning du må udføre under graviditeten, kan du få en masse gode råd i bladet.

IMG_7185

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

5 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Hvor er du sej Camilla!!
  Helt sikkert en inspiration for mange gravide kvinder :) Kæmpe thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvilket blad er det i? Og kan det købes nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Albrekt

  Jeg har meget svært ved at vurdere de smerter jeg får når jeg dyrker motion (er i 6. Måned) og især når det gælder løb. Var dit løb helt smertefrit eller oplevede du også menstruationslignende smerter under løb? Jeg vil enormt gerne fastholde min træning under graviditeten, men kan også være nervøs for at gøre skade. Kan du i øvrigt anbefale noget godt træningstøj til når det gamle begynder at stramme lidt for meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Fit’n’run.
  Jeg har efterhånden fulgt dig i et par år på både Instagram og din blog, du hjælper mig med at holde min motivation i gang med mit eget løb. Det er skønt, at se en masse skønne løbe fotos og historier du deler.

  Lige til et andet og måske atypisk spørgsmål. Jeg mener, at du på et tidspunkt lavede et oplæg om at du havde fået bekræftet at du ville have svært ved at blive gravid/nærmest umuligt, at få børn. Jeg kunne godt tænke mig at hører dine tanker omkring det, til at du pludselig fik en helt fantastisk lille pige alligevel. Havde du “affundet” dig med, at det måske ikke kunne ske?

  Tak fordi vi må følge dig og din hyggelige lille familie. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run To The Beat 2016 - Powered By Bang & Olufsen