Give Away med ooh noo dukkevogn

Barnedåbs forberedelser

IMG_7636

Indlægget er sponsoreret af Online Fotoservice

Vi skal holde barnedåb 1 maj, så forberedelserne til dåben er allerede godt igang. Noget af det første jeg begyndte at planlægge, var hvem der skulle med til barnedåben (faktisk ikke helt nemt med store familier og derudover skilsmissefamilier). Det som begrænsede os, var blandt andet at vi ønskede dåben hjemme i det private og at vi efter 8 måneders husbyggeri, har en anelse lavvande på kontierne.

Da ovenstående var på plads, gik jeg igang med at designe barnedåbsinvitationer på nettet hos Online Fotoservice. Jeg har valgt at planlægge hele barnedåben efter et farve tema – og fordi Fleur blev en lille pige, bliver farvetemaet lyserødt. Det er dog ikke en skrig lyserød – men nærmere en babylyserød farve. Temaet skal gå igen igennem hele barnedåben, så det bliver både invitationer, barnedåbspynt, servietter osv som får dette farve tema.

IMG_7634

Jeg vil her vise jer, hvilke invitationer jeg fik designet hos Online Fotoservice, da jeg har været så heldig at få en rabat kode til jer, så I ved jeres næste køb kan få 25% på hele købet. Koden gælder frem til 31.12.16 – så I kan sagtens nå at få planlagt en lækker fest :)

Jeg valgte at designe layoutet på invitationerne, således at der på forsiden både var tekst og billeder. Teksten skulle være enkel og kort, så det hovedsagligt var billederne der fik opmærksomheden.

IMG_7630

Inde i kortet på højre side var alt den praktiske information, om hvor og hvornår barnedåben skulle foregå. Derudover valgte jeg at vedlægge Fleur´s ønskeliste til venstre i invitationen – da jeg alligevel vidste at folk ville spørge ind til den. Dog havde jeg lidt svært ved at sætte den ind i starten – da jeg egentlig synes det virker lidt grisk, at vedlægge en ønskeliste ved invitationen.

IMG_7632

Jeg valgte invitationerne samt kuverterne i noget rigtig lækkert luksus papir – hvilket kostede lidt ekstra. Men jeg vil sige at det har været alle pengene værd – papiret har lidt struktur og er meget massivt i kvaliteten end almindeligt fotopapir.

For at gennemføre temaet, bestilte jeg ligeledes bordkort med det samme billede som på invitationerne – og selvfølgelig også med den lyserøde farve.

IMG_7640

Værdikoden:
Med værdikoden “FITNRUN” kan du bestille dine egne invitationer med 25% rabat hos Online Fotoservice.  Værdikoden gælder på alle korttyper og kan bruges 1 gang pr kunde frem til 31.12.16.

Her kan du få overblikket over hvilken type INVITATIONER du kan bestille. Der er både barnedåb, bryllup, fødselsdag, fest, jul og så videre. 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

9 kommentarer

 • Kirstine

  Sikkert spændende indlæg, men kan slet ile læse hvad der står grundet skrifttypen:-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Camilla ved ikke om det er meningen, men den nye tekst der er på din blog er rigtig svær at læse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu fest en ulæselig, kringlet og barnlig skrifttype du har fået valgt. Det gør faktisk læseoplevelsen så dårlig at jeg ikke gider læse din blog. Bare en lille kritik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad Søren sker der for skrifttypen?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Fantastisk med en dejlig rabat❤🙏🍀 vil jeg gemme godt. Skal selv føde til efteråret så kan lige nå med og lave en god handel😁
  Jeg harfået rigtig meget ud af at læse flere af dine opslag❤ 1000 tak💕🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away med ooh noo dukkevogn