Sådan løber jeg højgravid

FERIE + 2 = 3 (sådan øger du din sexlyst)

Kan du regne ud, hvad overskriften omhandler? Måske jeg kan give et lille hint? Vidste du, at man har meget mere sex på en solferie end andre typer ferier samt hverdage? Kan du så gætte hvad overskriften hentyder til?

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 12.49.44
Dette billede er fra vores efterårs ferie, hvor jeg er gravid i 31. uge. 

Familie forøgelse – BINGO! :)
Har du set den nyeste kampagne for Spies.dk Do It For MomJeg synes kampagnen er helt vildt sjov, det er super fedt når virksomheder tænker ud af boksen og tør reklamere på en utraditionel måde og med et vovet twist. :) 

Kampagnen er ikke kun sjov og ballade, jeg synes faktisk at Spies.dk har fat i flere gode og vigtige pointer:

  • Som du måske allerede ved, har man meget mere sex på en sol ferie
  • Motion med din partner fremmer sexlysten ydeligere, fordi hjernen udskiller endorfiner
  • Man sveder, får hjertebanken og åndenød
  • Symptomer vi kender fra forelskelse og ophiseldelse
  • Tiltrækningskræften øges dermed hos det aktive par
  • Derudover øger motionen blodforsyningen til kønsorganerne
  • Alt sammen noget som fremmer sexuallysten og dermed chancen for undfangelse

Har du ikke set videoen, bliver du nødt til at bruge de næste 2 minutter af din tid på at se den:

Herhjemme synes vi at kampagnen passer rigtig godt på vores situation, da jeg som de fleste nok allerede har gættet, er gravid, og vores kommende baby blev undfanget på netop en FERIE :) Og for ikke at komme med for mange detaljer, havde vi faktisk været nede og styrketræne sammen om formiddagen – så kampagnen passer lidt som fod i hose hos os :)
Så herfra kan jeg med erfaring sige, at det er en god investering at smutte på ferie med hinanden, hvis man ønsker et lille nyt familie medlem.

Hvis nu du ikke lige synes at du har råd til at tage på ferie, men gerne vil have en baby indenfor den nærmeste fremtid, tilbyder Spies nu “forældrekøb”, som består af et gavekort (givet af dine forældre) hvortil Spies så giver 1000 kr i rabat samt en aktivitetspakke (WIN/WIN).

Gavekortet kan købes HER hvor du også samtidig kan læse meget mere om kampagnen. Nu nåede mine forældre ikke at blive så BEDSTEFORÆLDRE-SKRUK at de har plaget helt vildt efter børnebørn. Men er dine forældre ved at være BEDSTEFORÆLDRE-SKRUK, kan du jo evt stikke dem denne hentydning, så du og din kæreste kan komme på ferie sammen, have tid til en masse træning, afslapning og muligvis også lidt lagengymnastik :) 

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 12.27.36 Skærmbillede 2015-10-22 kl. 12.27.54

Ikke nok med at Spies har lavet forældrekøb, så har de også produceret en række videoer med parøvelser der skulle give MERE og BEDRE sex. Parøvelserne er ikke kun nogle der kan laves på ferien, de kan også bruges som en slags forberedelse til ferien, så man kan komme i form og booste sexlysten :)

I skal selvfølgelig ikke snydes for parøvelserne, så de første videoer kommer her:
Øvelse 1: PUMPEN

Øvelse 2: Kranen

Øvelse 3:  Nøglen

Der findes i alt 6 parøvelser – se de andre øvelser her: Rampen Fjederen & Magneten
Skærmbillede 2015-10-15 22.05.55

Vi var på sommerferie i år, hvor vi rejste med Spies, så selvom dette indlæg er sponsoreret, kan jeg til fulde stå indenfor at anbefale alle at rejse med Spies. Her er endnu et skønt billede fra vores sommerferie fra Rhodos, hvor vi havde tid til at nyde hinanden, træne og slappe af :)

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 12.56.23
På denne ferie var jeg i 24 graviditets uge. 

God ferie.

Indlægget er sponsoreret

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan løber jeg højgravid