TEST: Få svedlugten væk fra dit træningstøj

Løb og graviditet

Skærmbillede 2015-08-02 kl. 11.00.01

Som de fleste nok har bemærket, er jeg blevet gravid. Heldigvis er graviditeten ikke nogen hæmsko for mit løb, så flere gange om ugen, trækker jeg i mine løbesko og løber en tur :)

Maven er heldigvis ikke blevet så stor endnu, så jeg er ikke særlig begrænset i min færden. Dog kan jeg godt mærke at tyngden af maven bliver tungere og tungere når jeg løber, så for at aflaste lænden og ryggen, har jeg fundet dette lækre graviditets støttebælte som jeg er i gang med at teste i samarbejde med Testfamilien.dk.

Bæltet er fra Krop og Pleje og hedder Gerda LUX.

Når min test er færdiggjort skal jeg nok fortælle meget mere om hvordan bæltet har hjulpet mit til at kunne opretholde min løbetræning under graviditeten :)

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

4 kommentarer

 • Det er så sejt, at du fortsætter din træning! Det er så synd, at kvinder stopper deres sunde livsstil med træning, når de bliver gravide. De samme positive effekter der er fra fysisk aktivitet, er stadig til stede under ens graviditet! :) Dejligt med en som står op for træning under graviditet! :)
  God søndag!
  KH The A-Way! // http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor var det bare et fedt inlæg! Jeg skriver faktisk også selv blog omkring min passion for langdistanceløb, tjek det ud hvis du har lyst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jeg er selv gravid i 4. maaned men kaemper med kvalme. Hvornaar stoppede din kvalme?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Få svedlugten væk fra dit træningstøj