I udredning for cancer, og nu med diagnose.

Af hjertet TAK

IMG_5715

 

Det har været SÅ overvældende at så mange af jer har skrevet kommentarer og emails til mig det seneste døgn ovenpå mit indlæg om PCOS. Jeg er evig taknemlig over alle jer som har taget jer tid til at dele netop din historie med mig – TUSIND TAK.

Jeg vil bruge de næste par dage på at læse alle jeres emails og kommentarer og få svaret hver enkel af jer. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at så mange havde lyst til at dele sine erfaringer med mig, nu hvor det er et lidt ømfindigt emne.

Jeg var meget i tvivl om, jeg skulle udgive indlægget – netop fordi det er et meget personligt indlæg, og samtidig er der ikke to forløb som er ens. PCO/PCOS kan være meget forskellig fra person til person, og flere skrev igår kommentarer omkring at de nu var blevet mere skræmte af diagnosen efter at have læst mit indlæg samt alle kommentarene dertil. Det var selvfølgelig slet ikke det som var min hensigt ved at dele min historie med jer.

Som jeg nævnte flere gange i mit indlæg, ønsker jeg ikke at uddybe mit sygdomsforløb eller at gå i deltaljer om mine symptomer. Men man kan have PCO og PCOS i forskellige grader alt efter hvilke symptomer man har, og i hvor stor en grad. Mit indlæg igår handlede udelukkende om MIN oplevelse om PCOS, og hvordan JEG har fået afvide at jeg skal leve med sygdommen. Det er ikke en generel opfattelse af hvordan man har det med diagnosen eller en generel opfattelse af hvordan man skal leve eller bør leve med PCO/PCOS.

Så det havde jeg lige brug for at slå fast :)

Jeg har planer om at skrive mere om hvordan min hverdag bliver fremover med diagnosen, så snart jeg har et større overblik over det.

Igen TUSIND TAK for al jeres opmærksom til indlægget.

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I udredning for cancer, og nu med diagnose.