Løbeberetning: Aarhus City Halvmarathon 2014

Vind 1/2 års forbrug af Rynkeby50

Det er efterhånden længe siden at jeg har kunne udlodde en konkurrence til jer læsere, så da jeg fik muligheden for at udlodde 1/2 års forbrug af den nye smagsvariant fra Rynkeby med 50% færre kalorier slog jeg til.

Rynkeby 50

Sidste gang jeg havde konkurrencer på bloggen var i februar da bloggen havde fødselsdag, og der var der mange af jer som sagde at I elskede denne type indlæg – da der var noget i det for jer. Jeg siger ofte nej til reklamer og konkurrencer til bloggen, da jeg ikke synes det har en relevans iforhold til netop min blog. For at jeg vil skrive om et produkt skal det have en mening for både mig og bloggen – og derfor er det en hårfin grænse til hvad man skal sige ja til og hvad man skal sige nej til. Jeg mener dog at denne konkurrence har en relevans iforhold til bloggen – da det er et produkt som er udviklet med 50% færre kalorier end tilsvarende produkter.

Jeg havde ugen forinden jeg blev kontaktet af Rynkeby købt et par kartoner i Føtex for at smage den, og jeg synes det er et rigtig godt alternativ til de traditionelle alternativer, og ikke ønsker alt for mange kalorier pr glas.

Den nye nektar er 100% frugt dvs kun naturligt frugtsukker (og sødet naturligt med stevia). Der er kun 20 kcal/100 ml i den nye nektar variant fra Rynkeby.

Rynkeby50 findes i tre varianter – Orange, Apple og Tropical. Rynkeby50 kan allerede nu købes i det lokale supermarked – vejledende udsalgspris er 16,95 kr for 1 liter. (Pssst. Føtex har dem på tilbud til ca. 10 kr lige i øjeblikket)

Her er hvad producenten skriver om produktet: 

Rynkeby50 er en nektar og et velsmagende og lettere alternativ til juice, den indeholder nemlig 50 % færre kalorier end andre nektarer. Dermed er Rynkeby50 til dig, som holder af at drikke et glas nektar om morgenen eller i løbet af dagen, men som samtidig gerne vil holde kalorieindtaget nede.

 Stadigt flere springer det daglige glas nektar over, fordi de synes, at det indeholder for mange kalorier. Det har fået Rynkeby til at udvikle et helt nyt produkt, der i smag og udseende ligner en juice. Men juice er 100 % frugt, og frugt indeholder kalorier i form af frugtsukker. Den nye Rynkeby50 indeholder derimod kun 20 kcal/100ml, fordi vi har halveret frugtmængden – derfor kaldes Rynkeby50 en ”nektar”, og den er et rigtig godt alternativ til juice.

 Rynkeby50 indeholder altså 50 % frugt og for at sikre en naturlig sød smag uden de mange kalorier, er den sødet med ekstrakt fra steviaplanten. En plante, som oprindeligt stammer fra Sydamerika, hvor den gennem århundreder har været brugt som naturligt sødemiddel. Planten har nemlig den egenskab, at den er 300 gange så sød som sukker.

Sådan vinder du: 

For at vinde 1/2 års forbrug skal du:

– Følge mig på bloglovin HER
– Skrive en kommentar til dette indlæg

Kan du ikke få nok af bloggen, er du mere end velkommen til at følge den på facebook, hvor der dagligt kommer billeder og kortere opdateringer end her på bloggen – bloggens facebook side finder du HER

Bloggen har også en instagram konto, hvor der dagligt bliver lagt billeder op med korte tekster – så har du en instagram konto kan du besøge bloggen hvis du søger efter @fitnrun – du kan også se profilen HER.

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

212 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeberetning: Aarhus City Halvmarathon 2014