Projekt Fit efter Fødsel // Status

Om at være studerende ….

Jeg har længe prøvet at skrive dette indlæg, men da det ikke har været dissideret træningsrelateret, er det gang på gang bare gemt som en kladde, og så er der ikke sket mere. Men selvom bloggen jo hovedsagtligt er til for at skrive og berette om mit løb, så synes jeg også at der engang imellem skal være plads til nogle lidt mere personlige indlæg her på bloggen, og derfor har jeg nu færdig skrevet dette indlæg og udgivet det.

Skærmbillede 2014-01-28 kl. 09.31.19

Jeg er sygeplejestuderende på 10 modul, og skal om ca. en uge til eksamen i akut og kritisk sygepleje – hvilket jeg er smadder nervøs for. Jeg har været igang med studiet i 2,5 år og har kun 1 år tilbage før jeg (forhåbentlig) kan kalde mig sygeplejerske. Før jeg startede på sygeplejeuddannelsen læste jeg på Tandlægeskolen i Aarhus, men opdagede efter et par år at det ikke var mig.
Modul 10 var det sidste rigtige teoretiske modul, og så bliver det næste halve år praktik, og så er der kun bacheloren tilbage – skræmmende tanke.

Jeg er for det meste glad for at være studerende, for man kan planlægge sin tid lidt bedre end hvis man har fast arbejde, men det er også efterhånden hårdt konstant at have lektier, afleveringer og eksamener hængende over hovedet. På sygeplejestudiet har vi eksamener hver 10 uge, hvilket godt kan blive stressende med tiden, da vi kun lige når at få afsluttet et fag/modul, og så er vi videre til næste eksamen/modul.

Jeg har læst meget af mit liv, først folkeskole, derefter direkte videre til gymnasiet. Efter gymnasiet holdte jeg dog 2 sabbat år, fordi jeg var meget i tvivl om hvad jeg ønskede at lave efter gymnasiet. I de to sabbat år arbejdede jeg i Aarhus og forsøgte at gøre mig klogere på mit studievalg. Så læste jeg et par år på Tandlægeskolen, hvorefter jeg stoppede derfra og startede direkte op på sygeplejestudiet. Så jeg er efterhånden ved at være godt og grundigt skoletræt :) Jeg glæder mig ufatteligt til at komme til at tjene penge, og ikke skulle leve på slum med SU. Derudover glæder jeg mig også til at holde FRI når man har fri, og ikke have dårlig samvittighed over ikke at læse.

Ved siden af studiet har jeg 5 studiejobs, så jeg har ikke svært ved at få tiden til at gå. Det er ofte jeg får kommentarer for “hvordan jeg har tid til at løbe så meget” og lignende, og inden jeg selv når at svare på spørgsmålet er der ofte nogen som når at svare “det er fordi hun er studerende”. Men det er ikke altid svaret på spørgsmålet :) Selvfølgelig er jeg studerende, og det giver mig en større frihed end hvis jeg var bundet til at skulle arbejde fra 8-16 hver dag. Men tilgengæld har dem som har fast arbejde også FRI kl. 16, og skal ikke videre på diverse studiejobs :)

For mig handler det om at få tid, om planlægning og strukturering. :) Det er ofte jeg står tidligt op for at nå at løbe en tur om morgenen, fordi jeg ved at dagens program ellers er tæt pakket. Det er da dedikation, for jeg kunne sagtens vende mig om på den anden side og tage 1,5 times søvn mere. Derudover bruger jeg også ofte løb som et transportmiddel hvis jeg skal fra A til B, da jeg derved også sparer en del tid. Fx løber jeg tit til og fra arbejde, ud til mine forældre/svigerforældre.

Jeg er igang med at læse til eksamen i øjeblikket, og jeg føler at jeg har 10.000 hængepartier med bloggen, især i eksamens perioderne. Men i må bærer over med mig, og jeg lover at jeg får meget mere tid til bloggen og løbet igen efter eksamen er overstået :) Bloggen vil formentlig ikke blive opdateret så forfærdelige mange gange i løbet af den næste uges tid, men i mellemtiden kan i følge mig på instagram @fitnrun, hvor jeg er bedre til at få lagt ting op dagligt om min træning og løb. :)

Og indtil da må I have det dejligt, og pøj pøj til alle jer andre som også har eksamener I skal op til nu her :)

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

6 kommentarer

 • Emily

  Smart at bruge løb som transportmiddel! Kan du gå i bad på arbejde når du løber derhen eller hvad gør du? :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan jeg :)
   Og så har jeg nogle studiejobs hvor jeg ikke er blandt andre mennesker, så jeg behøver faktisk ikke at gå i bad, men kan vente til jeg kommer hjem :)

   /Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Camilla – bliver helt nysgerrig på dine jobs, fortæl noget mere om dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Random spørgsmål :-) Kører du to blogs? Denne og mayadroem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna.

   Nej det gør jeg ikke :) Maya er fra Esbjerg og jeg er fra Vejle. Men vi får ofte afvide at vi ligner hinanden.

   /Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan rigtig godt lide de mere personlige indlæg – endelig flere af dem :) Held og lykke med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Fit efter Fødsel // Status