En udfordring at løbe langsommere?

Getaway fra den travle hverdag.

I torsdags drog min kæreste og jeg til København for at komme væk fra hverdagen og nyde hinanden. Vi er begge inde i travle perioder både med job og skole lige for tiden, og da min kæreste er igang med at skrive sin afhandling på HD 2 del, er der ikke meget tid til sjov og ballade. Men heldigvis kunne vi trække et par dage ud, og tage afsted til København.

IMG_5140
Udsigten fra vores hotelværelse

Vi boede på Kurhotel Skodsborg i et lækkert værelse med den flotteste udsigt ud over Øresund. Jeg er selv opvokset ved vandet, og finder det så fredsfyldt at stå op og kunne kigge udover vandet.

Vi ankom til hotellet torsdag eftermiddag og skyndte os i badetøjet, så vi kunne komme over i deres Spa og Wellness afdeling. Vi prøvede flere af de forskellige dampbade, spabade og lignende – jeg vil ikke forklarer så meget om hvordan deres afdeling så ud og hvad de indeholdte, da I kan læse meget mere omkring det på Kurhotel Skodsborgs egen hjemmeside.

IMG_5126 IMG_5116

IMG_5121

IMG_5127 IMG_5133 IMG_5134

Da vi næsten var blevet helt opløst tog vi tilbage til hotelværelset for at gøre os klar til at kører ind til midtbyen for at spise lækker aftensmad. Vi havde bestilt bord på Madklubben Steak, hvor vi fik en lækker 3 retters menu. Jeg er helt vild med konceptet som Madklubben fører, og ville ønske de startede restauranter op i Jylland også – det mangler vi virkelig herover i det jyske. Da vi skulle tilbage til hotellet sent på aftenen, kunne vi ikke komme tilbage til vores bil, da den stod parkeret i et parkeringshus, hvor man åbenbart skulle bruge sin parkeringsbillet for at komme ind og hente sin bil. Vores parkeringsbillet lå i forruden af bilen, da det plejer man at skulle i Vejle. Så vi stod der midt i København uden bil og vidste ikke rigtig hvad vi skulle gøre! Vi ringede til vagtselskabet som kunne oplyse os at de gerne ville komme ud og lukke os ind i parkeringshuset, men at det ville koste os 400 kr! I forvejen koster det jo spidsen af en jetjager at parkere midt i København, så det ville blive en pænt dyr aften. Vi valgte dog at vente lidt og se om heldet var med os, da der holdte få andre biler i parkeringshuset.
Heldigvis og til vores helt store held kom der nogle som også havde deres bil parkeret i parkeringshuset. De fortalte at de også selv tidligere havde lavet samme nummer som os med parkeringsbilletten, så vi var heldigvis ikke de eneste.

Efter aftenens strabasser kunne vi kører tilbage til Kurhotel Skodsborg, men på turen derud tog vi på lidt sightseeing rundt i København.

Fredag morgen stod vi tidligt op, og løb en tur i de skønne omgivelser omkring hotellet på strandvejen og ud i skoven. Derefter nåede vi lige en times styrketræning i det flotte fitnesscenter på hotellet.
Kl. 9.30 skulle vi til brunch med Lactocare, hvor de samtidig ville holde foredrag omkring mælkesyrebakterier. Mødet var rigtig spændende, og jeg lærte meget om hvordan man kunne undgå bla. oppustet mave som jeg selv døjer meget med.

IMG_5148

IMG_5131 IMG_5129 IMG_5114

Efter brunchen tog vi til Hellerup hvor jeg mødtes med Henrik Them, som jeg har skrevet om i mine tidligere to indlæg her på bloggen. Første indlæg “Møde med Henrik Them og omlægning af løbeprogram” og andet indlæg “En udfordring at løbe langsommere?.

Efter et super spændende møde med Henrik Them, tog vi ind til midtbyen for at shoppe og spise lækker frokost.

Efter nogle timers frokost kørte vi tilbage mod Jylland.

Det var skønt med et afbræk fra vores travle hverdag, hvor vi kunne nyde hinanden og opleve spændende ting.

Opholdet på Kurhotel Skodsborg blev givet som gestus for at vi kunne deltage i arrangementet med Lactocare

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En udfordring at løbe langsommere?