Gæsteblogger: Det perfekte løb i første forsøg - Del 1

Gæsteblogger: Det perfekte løb i første forsøg – Del 2

Maria Frandsen fra Corefood har skrevet et gæsteindlæg om sin marathon debut. Jeg har glædet mig meget til at planlægge dette indlæg, fordi Maria er en rigtig dygtig løber, som sætter nogle fede målsætninger for sin træning. Hun gennemførte sit første marathon i tiden 3.23, og har allerede planlagt at gennemføre en IRONMAN i 2014. Jeg håber at kunne bruge nogle af Marias gode råd, til at forbedre min PR på marathon distancen til enten CPH 14 eller Berlin Marathon 14.

Læs første del af interviewet med Maria HER

EN MADGLAD TRÆNINGSTOSSE bag skærmen

Ja, en madglad træningstosse er nok den beskrivelse som dækker bedst over hvem jeg er. Dette er også grunden til at jeg startede min blog corefood.dk, så jeg derigennem kunne udleve min store kærlighed til god mad, som bare vokser og vokser. Inden for det seneste halve år er jeg også blevet klog på at det vigtigste i min hverdag er at jeg gør det som gør mig glad. Og det som ud over træning og mad gør mig glad er tanken om at blive iværksætter – tanken om at bane min egen vej, skabe noget og stå op hver dag og gøre det som gør mig allermest glad, uafhængig af en chef, som puster mig i nakken. Så tro mig, den dag hvor min mavefornemmelse sig “go for it” eller jeg møder en med samme interesser, som samtidig er min modsætning med en idé, som jeg kan stå inde for, så kaster jeg mig ud i det, for:

”If you can dream it, you can do it”.

Skærmbillede 2013-10-05 kl. 01.15.11

Og det er nok det som fik mig væk fra elitesport – lysten til at gøre det jeg har lyst til, når jeg har lyst. Træning er og har altid bare været en del af mig og mit liv – ind til for et halvt år siden i form af elitesport, hvilket egentlig gjorde træningen til en del af livstilen som sportsmand. Og jeg elskede det.

Elitesport er et overstået kapitel i mit liv, og nu er min kærlighed faldet til crossfit, løb og ekstremsport – gerne så vildt og hårdt som overhovedet muligt … til tider. Dog er jeg typen som elsker at tulre rundt i løbetights og en lun sweater både hjemme og i skole. Og efter skole gå en lang tur i grønne områder. Så selvom jeg er utrolig dårlig til at lave ingenting, behøver alting heller ikke at foregå med 130 km/t. Hygge frem for alt!

For mit vedkommende er det nu tilbage til crossfit, op på spinningcyklen og ud i bassinet – for IRONMAN here I come!

Skærmbillede 2013-10-05 kl. 01.16.19

 

Du kan finde Maria på Facebook / Bloglovin  /  Instagram

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Det perfekte løb i første forsøg - Del 1