Rødbedesaft - det nye lovlige epo?

Nye sko til fitness

Efter mit forhåbentlig gennemførte marathon på søndag, vil jeg indlægge 1-2 træningspas i ugens løb i Fitness World. Jeg har ikke været så god til at komme afsted det seneste stykke tid, fordi alt mit fokus har lagt på løbet. Jeg har derfor kun lavet styrketræning hjemme på stuegulvet, og det er ikke altid lige optimalt.

Men jeg mangler nye træningssko til min fitness træning, og er i den forbindelse faldet over Hummels nye kollektion af træningsko. Jeg plejer at træne i mine løbesko, da jeg for det meste løber på løbebåndet i FW for at varme op. Men det slider ret meget på mine løbesko at have dem med i fitness, og kunne derfor godt tænke mig at have et par sko, som udelukkende var til fitness brug.
Derudover skulle det også være bedst at have sko, uden for meget støtte i svangen, når man skulle lave squat og lunges.

Skærmbillede 2013-09-20 kl. 17.15.17
Skærmbillede 2013-09-20 kl. 17.16.16
På udsalg til 449 kr hos Dinsport.dk

 

Hummel har med deres Crosslite model, formået at levere en sko, der både egner sig perfekt som træningssko, men også er en lækker moderigtig sneaker, der kan bruges i dagligdagen.Skoens overdel er produceret i microfiber, hvilket sikrer et lækkert fit, samtidig med foden kan ånde og føles fri. Sålen er lavet af materialet EVA, der giver skoen dens fleksibilitet og gør skoen let og behagelig at have på.

Skærmbillede 2013-09-20 kl. 17.20.21
På udsalg til 799 kr hos Dinsport.dk

Den fede Hummel Authentic Carbon X Green Gecko, er en letsvægtsko træningssko designet til den indendørs bane. Den er især populær i håndboldverden, hvor blandt andre Anders Eggert, foretrækker Hummel skoen. Skoen kan dog med fordel også bruges til andre indendørs aktiviteter, såsom fitness, crossfit, batminton osv.Skoen har en let sål og er blandt andet produceret med carbon og glasfiber, der ikke kun sikrer en let sko, men også sørger for stabilitet til foden. Skoen har god stødabsorbering og TPU sørger sammen med Impact Zone teknologi for støtte og support i hælen og beskytter mod stød. Fit Zone teknologi sørger for skoen tilpasser sig perfekt til foden og herudover har Hummel også indført Guard Zone teknologi, der har forstærket overdelen af skoen og gjort skoen ekstra slidstærk. Skoen tilbyder hermed på bedste vis både lethed, stabilitet, komfort og fleksibilitet.

Er der nogen af jer som har prøvet nogle af Hummel træningssko? Hvad synes I om modellerne?

 

.

 

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedesaft - det nye lovlige epo?