Dagen hvor jeg skal teste formen på en 30 km rute.

Hjælp mig med at blive “Årets Skanderborg-babe”

I Torsdags var jeg på Skanderborg festival sammen med min kæreste og nogle venner. Det var en virkelig god dag med masser af skøn musik. Jeg tog en pause fra marathon-træningen og gik i festivals-mode for en dag. Jeg havde givet mig selv lov til at drikke et par øl og spise festivalsmad, hvilket jeg ellers normalt ikke ville gøre nu hvor der er så kort tid til mit første marathon. Men et par Sol-øl skulle der altså være plads til på Skanderborg festival. Jeg var i bil derop og havde også fået tjansen til at skulle køre hjem igen, så jeg kunne hele tiden holde mig selv op på at jeg ikke måtte få flere end de par øl. Det kunne ellers være svært, med den hyggelige festivals stemning og gode musik der florerede over hele pladsen.

Jeg blev kontaktet af Ekstra Bladet og spurgt om jeg ville være Torsdagens Skanderborg-babe, hvilket jeg blev meget overrasket og overvældet over, men valgte at sige ja selvom det var lidt grænseoverskridende. Jeg vil derfor benytte chancen for at forsøge at få lidt ekstra stemmer og vinde titlen som “Årets Skanderborg-babe” samt en ny billet til næste års festival, gennem jer læsere. :)

 

Afgiv en stemme:
I kan se alle deltagerne og afgive jeres stemme i linket HER :) Jeg ville selvfølgelig blive utrolig taknemlig hvis I har lyst til at stemme på mig :D.

Afstemningen slutter allerede i morgen, hvor vinderen også bliver offentliggjort! :)

 

Alle stemmerne modtages med kyshånd :D


20130810-211719.jpg

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen hvor jeg skal teste formen på en 30 km rute.