Bloggen flytter til Frankrig

Første løbetur i det franske

IMG_2445Igår eftermiddags ankom vi til Nice, en skøn by i Sydfrankrig. Jeg holdte træningsfri igår, hvilket var rart efter de 2 hårde træningspas både onsdag og torsdag, så benene havde brug for en lille pause. Vi valgte i stedet at gå en lang hyggelig gåtur om til den gamle bydel og Nice havn om aftenen, for at få rørt os bare en lille smule.

I morges satte jeg vækkeuret til 6.45 for at komme ud og løbe. Jeg havde bestemt mig for at turen ikke skulle være særlig lang, og det var også derfor at jeg først satte vækkeuret så sent. Dagens løbetur havde til formål at komme ud og mærke hvordan det føles at løbe i denne varme, og på dette sted.

Det var heldigvis skønt løbevejr, omkring 25 grader, men solen bed ikke så samme måde, som den ville gøre midt på dagen. Derudover løb jeg nede langs den smukke strandpromenade i Nice, så her luftede det heldigvis også en lille smule. Vi bor lige ved siden af det berømte hotel Negresco i Nice, hvilket er cirka midt på strandpromenaden. I dag satte jeg kurs ud mod lufthavnen, for at starte med solen i ryggen, hvilket var rigtig rart. Der var præcis 4,0 km ud til lufthavnen fra vores lejlighed, så jeg besluttede mig for at vende der, og løbe tilbage igen. Turen gik rigtig godt, og jeg havde styr over både puls og vejrtrækning på hele ruten. Mit eget gps ur er desværre til reparation i øjeblikket, da det begyndte at drille mig med at miste signal på løbeturene. Sidste tur jeg løb med uret tabte det signal 6 gange på 12 km, og det kan man bare ikke bruge til noget! Så lige nu løber jeg med min kærestes gamle gps ur – noget af en klods hvis du spørger mig! Men det fungere og det er det vigtigste.

Turen endte med 8,10 km og tiden var 38,51 minutter, gennemsnitsfart på 12,5 km/t.

På vej tilbage mod lejligheden snuppede jeg morgenbrød med til resten af flokken, så jeg kunne have maden klar til de andre stod op. Det er utrolig så meget energi og overskud sådan en løbetur giver :)

Nu vil jeg hoppe i badetøjet og smutte ud og nyde det skønne vejr igen.

I morgen er planen at løbe mellem 10-12 km og jeg håber jeg kan slæbe min kæreste med på turen, det er altid lidt mere hyggeligt! :)

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen flytter til Frankrig