Mit forhold til Alkohol og træning/løb

Eksamens-ræs.

Hej søde læsere.

Der har været stille på bloggen siden i lørdags, da jeg er i en lidt stresset eksamens periode. Jeg har brugt weekenden på at læse op til eksamen og har i dag trukket min eksamenscase og skal op i næste uge.

Vi havde forresten en fantastisk fest i lørdags med de sødeste mennesker. Jeg havde heldigvis ikke tømmermænd igår, så jeg var ude og trave en lang tur med min mor, hvilket var skønt. Jeg fik også løbet en tur inden festen i lørdags, men det vil jeg fortælle meget mere om, når jeg lige får lidt bedre tid.

Jeg håber jeg kan blogge lidt her i eksamens ugen, da jeg har en masse indlæg planlagt til jer, jeg mangler bare lige at fået taget de sidste billeder til indlæggene.

Min kæreste fylder 25 år i dag, så dagen bliver også brugt på hygge, og så må eksamensræset for alvor starte i morgen. Husk at I også kan finde mig på Instagram: Fitn run og på facebook https://www.facebook.com/pages/Fitn-Run/170209563154747, så hvis der en dag er stille på bloggen, er der sikkert sket noget nyt et af de andre steder.

God dag til jer alle. :)

Skærmbillede 2013-06-17 kl. 10.30.03
Inden festen i lørdags

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forhold til Alkohol og træning/løb