Træning på ferien # 2

Status på målsætning # 2 – Uge 13

Klimaet blev i denne uge skiftet ud med 35 grader, hvilket var lidt af en udfordring da man var vant til 0 til minus 10 grader herhjemme. Jeg kunne godt mærke at jeg i starten af mine løbeturer i denne uge løb meget langsomt, fordi det var sindsygt varmt og man svedte helt vildt. Jo længere jeg løb, blev tempoet trinvist bedre og bedre, man skulle nok bare vænne sig til de nye klimaforhold. Jeg løb de 4 af turene om aftenen ved ca 18 tiden, og en tur om morgenen halv 6. Der var en lang bro ud på havet som var 500 m lang, når jeg kom derud lavede jeg mavebøjninger, squat og lunges samtidig med at jeg fik noget frisk luft og nød den flotte udsigt.

Oversigt over ugens løbeture:
Mandag: Løb 5,29 km på 26,24 min
Tirsdag: Løb 5, 10 km på 24,42 min
Onsdag: Fri
Torsdag: Løb 5,01 km på 24,42 min
Fredag: Løb 5,21 km på 25,37 min
Lørdag: fri
Søndag: Løb 5,04 km på 23,50 min

Som I kan se er tiderne ikke specielt gode i forhold til hvad de “plejer”, men klimaet og ferien gjorde nok at benene var lidt tungere end normalt.

Status på løbeturene indtil d. 1/4 er 333 km. IMG_1867

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning på ferien # 2