Løbetur og gå tur d. 15.4.13

Status: Mørkt eller lyst hår :)

Så har jeg været ved frisøren, og kan fortælle jer så meget at jeg valgte at få farvet mit hår tilbage til min normale lyse hårfarve. Der er selvfølgelig altid nogle risici ved at få farvet mørkt hår lyst, men det gik ud over alle forventninger. Jeg vil rigtig gerne vise jer billeder af håret, men jeg venter lige nogle dage til farven er faldet godt til :) Indtil videre må i nøjes af et billede taget bagfra hvor man godt kan se hvor lyst det er blevet.

Jeg vil ikke farve mere på håret, men lade sommeren gøre resten. Mit hår bliver normalt ret lyst når det bliver udsat for sol, poolvand, saltvand og hvad sommeren ellers byder på.
Hvad synes I ? :) Lover at tage et ordentlig billede i løbet af næste uge.

Billede

Billede 1

KLIK HER FOR AT FØLGE MIG PÅ BLOGLOVIN.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetur og gå tur d. 15.4.13