Snapshot fra Egypten <3

Mit vægttab # 2

Da jeg vejede mest, gik jeg aldrig på vægten, så jeg ved faktisk ikke hvor mange kilo jeg var oppe på. Det var først da jeg startede i fitness center, altså ca et halv år efter jeg var begyndt at løbe udenfor, at jeg kom på vægten for første gang i flere år. Vægten sagde på daværende tidspunkt 64-65 kg. Kiloene hos mig sad hovedsageligt på min mave, hofterne og så havde jeg meget rundere kinder end jeg har i dag. Derudover havde jeg også større bryster dengang jeg vejede over 60 kg, idag er de nærmest forsvundet – men det er desværre noget af det man må tage med når man vil have et vægttab.

Jeg trænede ca. 3 gange i ugen i starten, og det var mest i træningscenteret. Grunden til at jeg begyndte at løbe udendørs igen, var at jeg læste i en artikel at det skulle give ca 20%  mere forbrænding ved at skifte løbebåndet ud med en løbetur udendørs. Derudover arbejdede jeg ca 5 km fra hvor jeg boede i Århus, og kunne altid kører med min kæreste på arbejde, men havde tit problemer med at komme hjem igen – så det var derfor smart at kunne pakke sit løbetøj om morgenen og så løbe hjem fra arbejde. Det var super dejligt at have overstået løbeturen med det samme efter job, samtidig med at jeg sparede penge til busbillet og lign. Win-Win. Det gjorde jeg i en lang periode, og de dage hvor jeg trænede i træningscenter gjorde jeg det om aftenen når min kæreste var kommet hjem fra job. Efter et års tid, havde jeg fået vægten ned på ca. 58 kg, og der havde den lagt stabilt indtil for ca et år siden, hvor jeg bestemte mig for at jeg ville lave endnu et vægttab. Nu ligger min vægt meget stabilt mellem 56-57 kg, men håber at få min fedtprocent ydeligere ned. Jeg behøver ikke tabe mig, men jeg ønsker at få omdannet nogle fedtceller til muskelceller, og blive mere markeret.

Jeg har aldrig fulgt et decideret træningsprogram, men jeg har lagt meget mærke til hvad andre træner i fitness centeret, og så har jeg læst en masse på nettet omkring det. Jeg er ikke god til at have et program, da hvis jeg føler mig tvunget til at skulle gøre noget, har jeg ofte ikke lyst til det alligevel. Derfor har jeg aldrig faste løbedage, men jeg løber derimod de dage jeg har lyst til det. Fremfor at sige at jeg SKAL løbe mandag, onsdag, fredag og søndag. Det er måske ikke altid sundt at gøre det på min måde, da jeg nogen dage løber flere dage i streg, men det øger min motivation at jeg selv bestemmer hvor og hvornår jeg vil løbe. Jeg kan godt dagen inden planlægge en tur for den næstkommende dag, dette kan også nogen gange øge motivationen, men det med at have en fast plan, er jeg ikke god til.

I mange år har jeg ikke trænet for at tabe mig, men nærmere for at give mig en større frihed til at spise hvad jeg har lyst til, og give mig bedre samvittighed med det. Jeg spiser ikke altid lige sundt, og har en virkelig sød tand som elsker chokolade og bland selv slik – så jeg skal ofte passe på med ikke at spise for meget før jeg tager på igen. Hvis jeg stopper med at dyrke motion i dag, er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil tage mange kilo på igen, da jeg spiser mere end min krop har behov for (basalstofskiftet). Der er flere grunde til hvorfor folk dyrker motion, og den holdning kan ændre sig mange gange. Da jeg startede med at dyrke motion, var det hovedsageligt for at tabe mig, men nu er det mere for at holde formen og kroppen ved lige – og så selvfølgelig prøve at omdanne nogle fedtceller til muskelceller.

Billederne her er fra starten af mit vægttab:

Vægttab1

Billederne er fra nu:

vægttab2

Håber I kan se forskel :)

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

   

29 kommentarer

 • Matilde

  Kan sagtens se forskel, det så godt ud :)
  Godt kæmpet.

  Du skal vel også løbe Århus city halv marathon ? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  ‘Kæft hvor er du sej! Virkelig motiverende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super flotte resultater du har fået opnået – det kan du godt være tilfreds med! :)
  “Omdanne fedtceller til muskelceller” – den formulering gør så ondt i mine øjne selv om jeg godt ved hvad du mener ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænker det samme, mht. fedt- vs. muskelceller, men så længe man ved hvad hun mener :)

   Super job du har formået Camilla :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er måske ikke helt korrekt formuleret, for selvfølgelig er det ikke fedtcellerne som bliver til muskelceller – men godt i fangede meningen i det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Man kan sagtens se forskel – og sikke en forskel! Godt gået :-) hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Hold da kæft hvor er du sej!
  Det er sgu godt gået må man sige :-)
  Stor inspirationskilde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow sikke en forandring, du har gennemgået! Det er virkelig godt gået :)
  Desuden skøn blog du har!

  – Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot gjort! Meget inspirerende! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kiggede lige forbi din blog – og synes virkelig det er motiverende at læse historien om dit vægttab! Er selv i samme situation lige nu, så det er fedt at se, at det kan lykkes! :-)

  http://www.asunraylife.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie.
   Mange tak, og er rigtig glad for at du finder indlægget motiverende. Det var nemlig også hele meningen med det.
   Mange gange held og lykke med dig eget vægttab, er sikker på det nok skal lykkedes for dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, mand! Man kan sagtens se en forskel ;) Godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Ih, hvor er det altså flot! Hvor er du sej :D

  Jeg er normal ikke den store blog-læser, og kommer hurtig til at kede mig når jeg læser blogs. Men der er bare et eller andet ved din blog som er rigtig, rigtig godt og jeg nyder virkelig at læse den :-)
  Du skriver noget brugbart viden i hvert indlæg og jeg kan relatere til det meste af hvad du skriver og du virker så sød, sympatisk + som en god og rar person.
  Synes bare du fortjente noget ros, orker normalt ikke at skrive kommentarer, men du gør det altså bare godt! Stor inspiration! Keep up the good work! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Heidi.
   Blev simpelthen så glad da jeg læste din kommentar – tror det er den sødeste blog kommentar jeg har fået indtil videre. Er super glad for at du finder min blog interessant, og at det jeg skriver virkelig er brugbart og ikke bare en sludder for en sladder.
   Tusind tak for de rosende ord, er virkelig taknemlig for at du ville bruge tid på at ytre din mening – det gør et kæmpe indtryk når man får sådan nogle positive ting afvide – så TAK TAK TAK :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej! Virkelig en forandring og dejlig med ei sund og frisk pige! Det er så mange som går op i kcal på alt og ikke kan spise noget usundt. Men det vigtigste er at man har det godt med sig selv og prøver at begrense lidt på det usunne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kine.
   Tak for de rosende ord – og hvis der er nogen som er sej – er det vidst dig :)
   Giver dig helt ret i det med at tælle kcal og lign, den bølge tror jeg heller aldrig jeg kommer med på. Så hellere spise lidt usundt engang imellem, så længe det ikke er hver dag eller i kæmpe mængder. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Camilla, det er jo helt vildt! Havde godt lagt mærke til, at du havde tabt dig, MEN havde helt glemt dig, som du så ud på dine “før”-billeder! Det er sgu flot! Glæder mig til at se dig lørdag – måske vi skal lave et fælles mål inden sommeren, så jeg også snart kan komme i gang..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hvor lang tid gik der før du begyndte at se resultater? 2, 3 måneder eller hvad?
  Jeg begyndte at træne i starten af februar og vil gerne tabe mig, men jeg synes ikke at der sker noget. :( jeg træner 4-5 gange om ugen. En blanding af løb (5 km) og styrketræning.
  Jeg har også en sød tand, men holder mig fra det i hverdagen (for det meste)
  Ps hvor er du sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig godt gået og en god inspiration til andre! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft hvor er du sej altså.. Jeg er selv igang med lidt af det samme projekt, og fuck det er hårdt at lægge sin livsstil om, men jeg tror på mig selv…

  Hvis du har gode råd, må du meget gerne kigge forbi min blog, og skrive en kommentar til mig – ville hjælpe mig, og gøre mig SÅ glad :)

  http://www.noabsavailable.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshot fra Egypten <3