New in II Løbetights

Løbetur og gå tur d. 15.4.13

Så kom foråret endelig! Ej hvor var det dog et skønt vejr igår. Solskin og dejligt lunt. Man kunne da ikke være andet, end fristet til en lille løbetur? :)

Jeg snuppede i hvertfald en tur på 11 km. Turen gik egentlig okay, jeg er ved at få min gennemsnitshastighed ned hvor den var inden sidste halvmarathon, så det er godt. Men jeg tvivler stadig på at jeg kan gennemfører i den tid jeg ellers have håbet på (1 time og 35 min). Men jeg håber stadig på at min tid ikke bliver dårligere end sidste år (1 time og 40 min). Så det må jeg se om jeg ikke kan klarer. På søndag er der kun 3 uger til Lillebælt, så det nærmere sig med hastige skridt, er allerede ved at få sommerfugle i maven over det :)

Igår aftens gik min kæreste og jeg en lang tur på 6 km, op for at se et nyt bebyggelses område. Det er altid sjovt at se nye og spændende arkitekt tegnet huse og få gode ideer derfra :)

Så igår løb jeg 11 km og gik 6 km – det må vidst være nok motion for den dag :)

Det er jo i dag jeg skal have farvet mit hår, og er super spændt. Kryds lige finger for mig senere i dag.

foto-2 foto-3

Husk du stadig kan deltage i konkurrencen om 1 års forbrug af Tampax Pearl. Du skal bare trykke HER, så kommer du direkte ind til konkurrence siden.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

 

   

3 kommentarer

 • Tanja

  Hmm Lillebælt løbes altså LØRDAG d 4 maj. Så på lørdag er der kun 2 uger til ;o) Blot info så du ikke misser løbet! Super fed blog – har lige “fundet” dig ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tanja.
   Tak for din søde omtanke, jeg fik vidst heller ikke skrevet det helt tydelig. Men det er fordi jeg er i min 3 sidste trænings uge op til løbet, derfor jeg skrev det med de 3 uger :)

   Og tak for de søde ord :)

   Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

  Har nu fulgt din blog i et stykke tid – og elsker den! Vildt flot tid og held og lykke! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in II Løbetights