Løbearmbånd fra Mobilcovers.dk

Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om 1 års forbrug af TAMPAX pearl.

Jeg har været så heldig at kunne få lov at udlodde en konkurrence om et års forbrug af Tampax Pearl til en af mine heldige læsere. Det er da en præmie vi alle kan bruge (sorry guys).

Pearl Regular SP

Hvordan deltager jeg?
Du skal gå ind på denne side (tryk på linket) og skrive en kommentar hvornår No Limits Adventure Racet, som Tampax er sponsor for, finder sted. Svaret kan I finde i mit tidligere indlæg om løbet Her.  Derudover skal i gå ind på Bloglovin, og følge mig. Hvis du ikke allerede har en bruger på bloglovin, kan du oprette dig på under 1 minut, og det er ganske gratis. I finder mig på bloglovin, ved at trykke her.

Vinderen bliver udtrukket d. 25 april kl. 15.00. 

Kort om No Limits Race:
No Limits Race er fuldt ud sponsoret af Tampax. I forbindelse med deres lancering af Tampax Pearl inviterer de alle kvinder til et 5 km adventure race, som garantere sved på panden og et smil på læben. Ruten er ikke en alm 5 km rute, men indeholder forhindringer på vejen som udfordrer din balanc-, klatre- og kravleevne. Derudover er der lækre præmier på højkant til vinderne af løbet. Mænd, børn, venner og familie er naturligvis velkommen til at heppe med fra sidelinien. Du kan læse meget mere om løbet i mit tidligere indlæg, som du kan finde her.

Skærmbillede 2013-04-11 kl. 07.47.13

 

Klik her for at følge mig på bloglovin.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbearmbånd fra Mobilcovers.dk