Løb # 5

Løbe-højdepunkter for 2012

Jeg bestemte mig i 2012 for, at jeg ville være mere seriøs med min løbetræning. På daværende tidspunkt løb jeg nok 3 gange i ugen, skiftessvis udenfor og på løbebånd. Men jeg havde ikke noget bestemt mål med træning udover at få motion.

Jeg meldte mig derfor til 3 løb, Vejle løbet i juni (10 km), DHL-stafetten i Århus i august (5 km) og Vejle ådal halvmaraton i oktober (21,1 km). 

Jeg satte derefter målsætninger for hvert løb:

Vejle løbet ville jeg gennemfører indenfor 50 min. Man løber næsten udelukkende på stier i skoven, og ruten er fyldt med bakker. Så jeg var i tvivl om jeg kunne holde min gennemsnitshastighed på 12 km/t, da jeg ikke er specielt god til bakkeløb.

Jeg stillede op til DHL-stafetten for min kærestes firma, hvilket også var med til at forhøje forventninger til min tid. Jeg ville gerne løbe ruten på under 23 min, men da den også indeholder en lang sej bakke, var jeg også lidt i tvivl om jeg havde sat min mål for højt.

Mit første halvmarathon – hvilket betød store forventninger. Min kæreste havde 2 år tidligere stillede op til samme løb, og gennemførte på 1.44.40 og mit mål var at slå den tid. Jeg turde dog ikke officielt sige at det var mit mål, så den officielle udmelding lød på 1.50.00.

Nåede jeg min målsætning?

JA! :) Jeg nåede alle 3 målsætninger. Vejle løbet gennemførte jeg på 47 min og blev løbets 3 første pige. Dhl-stafetten klarede jeg på 22.48 min og Vejle ådal halvmarathon gennemførte jeg på 1 time og 40 min.

Så hvis du vil blive bedre til at løbe eller blive mere motiveret til at komme afsted på dine løbeture – vil jeg anbefale dig at melde dig til at løb. På den måde får man et mål for sin træning, og kan derigennem blive mere motiveret :) Det hjalp i hvertfald på min løbetræning.

Billederne er fra hhv. Vejle løbet og Vejle ådal halvmarathon. Har desværre ikke billeder fra DHL-stafetten.

IMG_1342 458935_316263501789339_2022225908_o blandet 272 blandet 273IMG_1604

 

KLIK HER FOR AT FØLGE MIG VIA BLOGLOVIN.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb # 5