Slanketips # 2 - Vand

Det som ikke måtte ske – SKADE!!

Der har været stille på bloggen i denne uge, hvad angår mine træningsindlæg. Grunden til dette er, at jeg vred rundt på foden i mandags, og foden har siden været hævet og blå. Sidste gang jeg trænede op til halvmarathon trænede jeg på en skadet fod, hvilket gjorde at skaden blev værre og tog længere tid om at gå i orden. Samtidig med at jeg fik en ekstra skade i knæet, fordi jeg havde kompenserede med modsatte ben.

Så nu har jeg holdt foden i fuldstændig ro siden i mandags – og jeg er ved at blive rastløs! Det ligner ikke mig at lave ingenting i så mange dage i streg. Håber snart foden bliver helt i orden igen, så jeg kan komme afsted og ud og løbe. Vejret har selvfølgelig ikke været det mest indbydende, men jeg får dårlig samvittighed over bare at sidde i sofaen når jeg ved at halvmarathonet ligger og lurer lige rundt om hjørnet.

Næste uge er jeg jo på ferie, så der kommer jeg ikke til at kunne træne og løbe helt så meget som herhjemme, men jeg må vende stærkt tilbage når jeg kommer hjem fra ferie igen.

Nogen som har gode råd til en skadet og øm fod??

IMG_0672

KLIK HER FOR AT FØLGE MIG PÅ BLOGLOVIN.

   

4 kommentarer

 • Øv øv øv øv, hvor er det surt! :(
  Det eneste råd er vist bare ro – og sov med den lidt højere oppe. Jeg har vredet om/forstuvet utallige gange gennem livet (sidste gang kostede det mig min Berlin Marathon billet), og det er desværre det eneste jeg har lært man kan gøre. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla.
   Ej det lyder surt med Berlin Marathon. :(
   Foden er heldigvis kommet sig, jeg er lidt spændt på at se hvad den siger til de lange distancer jeg vil udsætte den for i denne uge. Håber ikke den brokker sig alt for meget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Is på flere gange om dagen – god bedring med den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slanketips # 2 - Vand