Dagens træning d. 16.3.13

Dagens træning d. 17.3.13

Det var ikke meningen at jeg skulle træne i dag, da jeg allerede havde trænet/løbet 4 gange i løbet af ugen. Men min kæreste ville gerne ned og træne inden vi skulle møde på job kl 11, så jeg tog med og tog en lidt let træning.

Dagens træning bestod af 3 km løb, for at få varme i kroppen. Jeg var ret øm i kroppen efter de sidste par dages træning, så jeg skulle lige have kroppen lidt igang. Efter løbeturen trænede jeg ryg og mave på en gummimåtte. Jeg lavede forskellige øvelser, bl.a. planken.
Så trænede jeg bryst, ved at tage bænkpres og sluttede af med nakke/skulder.

Har i fået trænet her i weekenden? :)

foto-4 foto-5
foto-6

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning d. 16.3.13