Dagens træning

Musik til træning.

Jeg har for nyligt opdaget en virkelig fed radio kanal på Radio Play – den hedder Run nation, og spiller kun musik som er godt at løbe/træne til. Det er en blanding af nyt og gammelt musik, men giver en super god motivation – og man får tit lyst til at skråle med :)

Det er kun når jeg er i træningscenteret jeg hører musik fra min telefon, når jeg løber udenfor synes jeg telefonen bliver for tung at slæbe med, så bruger jeg playlisten fra min ipod . Jeg vil senere lave et indlæg hvor jeg viser hvilke sange jeg hører når jeg træner, men jeg kan afsløre så meget at mine favoritter til løb lige pt er:
Nik og Jay feat Lisa Rowe : United
Taylor Swift: I knew you were trouble
WILL.I.AM: Scream and
Bingo players feat. far east movement: Get up

Hvilken form for musik hører I når i løber/træner?
Nu vil jeg pakke tasken og smutte ned i Fitness World og få dagens træning overstået :)

(Er forresten blevet mørkhåret, hvis nogen undre sig over billederne)

træning2

Tryk her for at følge mig på bloglovin.

 

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning