Inspiration # 1

Løb # 4

Man kan da ikke blive andet end inspireret til en løbetur i dette skønne vejr vi har haft i dag. Solen skinnede og det føltes helt forårs agtigt :) Jeg havde egentlig bestemt mig for at holde en hviledag, men jeg fik sådan lyst til at komme ud og løbe i det skønne vejr, så jeg fandt løbeskoene frem og drog afsted.

Jeg skal igang med at løbe længere turer end mine sædvanelige 7 km, for at blive klar til Lillebælt halvmarathon, så jeg løb en længere tur i dag på 11 km. Tiden i dag blev 52,06 min. Jeg kan godt mærke at mine lår er lidt trætte efter turen, og specielt også fordi den var meget bakket, så baglårene blev virkelig sat på prøve :)

Jeg håber flere af jer, er blevet inspireret af min blog, og har lyst til at følge mig fast. I kan følge min blog, ved at trykke her.

Har i været ude og nyde det skønne vejr i dag?

løb2

   

6 kommentarer

 • Tina

  Rigtig fin blog du har fået stablet på benene :-)
  Jeg bliver lige nød til at kommentere dine løbe tider – vi har fuldstændig gennemsnits samme fart/tid. Ikke dårlig tid må man sige, så sejt gået! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Selv tak :-) Altså dejligt at opdage nye sundheds blogs – i love it….
  Nej, det gør jeg egentlig ikke. Jeg er bare meget fascineret af at løbe, men har ikke noget mål, som sådan med mine løbe ture. Distancen svinger ml 5-10 km, men min tid forbedre sig for hver tur jeg er på, så jeg tror bare, at jeg fra naturens side, har nogle gode løbe ben også hjælper det nok også på det, at jeg er i rimelig god form.

  Held og lykke med dit marton-mål. Det skal du nok klare super flot. Jeg hepper på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at dine tider bliver beder og bedre – og kæmper med at gøre mine bedre, men synes ikke rigtig der sker noget. Derfor er jeg gået igang med intervalløb for at forbedre tiderne :)
   Sejt at du har gode løbeben, du burde kaste dig ud i et løb med de flotte tider du løber med :)

   Godt du finder bloggen interessant :) Håber du bliver ved med at følge med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin blog. Jeg ville gerne have været ude i det gode vejr igår, var dog på uni og arbejde hele dagen :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration # 1