Musik til træning.

Dagens træning.

Det er altid lidt mere hyggeligt at træne om lørdagen, end ugens resterende dage. Der er en helt anden stemning i træningscenteret, og man har oftes bedre tid end når man er der i hverdagene. I dag løb jeg 5 km i hurtigt tempo og styrke trænede bagefter i ca 1 time. Jeg håber at jeg i fremtiden får et mere struktureret træningsprogram til træningscenteret, i øjeblikket træner jeg det som jeg lige har lyst til på den pågældende dag. Men det kunne være fedt at få et program hvor man om mandagen kun træner triceps og biceps, og tirsdag fx ryg og skulder osv. Det må være noget jeg skal arbejde på i min næste målsætning.

Her er lige lidt billeder fra dagens træning: træning 3

Klik her for at følge mig på Bloglovin.

   

2 kommentarer

 • Line

  Hej Camilla:)
  Jeg er ny følger af din fine og inspirerende blog!
  Jeg tænkte på om du anvender et bestemt program, notesbog eller ligende til at holde styr på dine målsætninger og løbe data?
  Go’ lørdag! Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line.

   Velkommen til :D Og tak for de rosende ord.

   Jeg bruger desværre ikke noget fancy program til mine løbeture udover exel på computeren. Det er nemt og hurtigt og benytte :) Og så bruger jeg selvfølgelig også bloggen til at ind rapportere det i.
   Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers må du endelig skrive igen.

   /Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik til træning.